Да, ама заради градушката са спрели всички доставки към и от склада в София, докато не изчислят щетите. Днес или утре, не разбрах добре, щял да идва представител на застрахователната компания, която била френска и.... отиде се невидя... поне ми предложиха заместващ автомобил - ще взема да приема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И тук да се похваля Декодера има USB и с удължител е изкаран в джабката.Антената, която използвам за TV.Дист. управление И за феновете на музиката през USB:https://www.youtube.com/watch?v=AZtK...ture=youtu.be/ пръщенето в клипа е от телефона, реално звука е много чист /
Коментар
-
Пу пу пу! Умирам от кеф като го гледам Тая антена да вземеш да я покриеш някъде да не привлича женското внимание :DАз пък довечера ще ходя да докарвам едно блъснато Пунто мк2 за части Дано да е на хвалбa, че го вземам с резерва за морето :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
ele написа:Да, ама заради градушката са спрели всички доставки към и от склада в София, докато не изчислят щетите. Днес или утре, не разбрах добре, щял да идва представител на застрахователната компания, която била френска и.... отиде се невидя... поне ми предложиха заместващ автомобил - ще взема да приема.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Хвалба-след 7-месечно наказание отново имам книжка.Оплакване-засега само с В категория.Извод:пазете си точките колеги,слагайте колани и не говорете без устройство,защото......така отидоха моите навремето докато се науча.Само още не мога да разбера или пък някои да ми обясни как аджеба в продължение на 6 год съм бил на 0 точки и никои не ме е привикал или съобщил затова,при условие,че талона на книжката си беше в мен.
Коментар
-
willow75bg написа:Само още не мога да разбера или пък някои да ми обясни как аджеба в продължение на 6 год съм бил на 0 точки и никои не ме е привикал или съобщил затова,при условие,че талона на книжката си беше в мен.
Коментар
-
Immortal написа:style34 написа:Кажете верно какво става с всички чисто нови коли, които стоят на открито по шоурумите и са накълвани сега? Някой знае ли?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Immortal написа:style34 написа:Кажете верно какво става с всички чисто нови коли, които стоят на открито по шоурумите и са накълвани сега? Някой знае ли?Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Вярвам, че е така. Но аз като клиент всичко, което си купувам държа да го получа така, както е излязло от завода. Но може това да съм само аз. И ако някога си купя нова кола, че даже и стара не искам да е след градушка като тази. Това за мен си е втора ръка кола, със сменени прозорци, пребоядисани и изчуквани детайли...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 - Принципно си прав, обаче като ти я оправят да не си личи - иди доказвай, че е била очукана. Не вярвам някой дилър да ти даде очукана кола или кола, която да си личи, че е пребоядисвана - обзалагам се, че дори стъклата ще носят всички означения на оригиналните. Иначе за моята и други хора с връзки си предложиха услугите да питат и няма информация, че е очукана, била е на автовоза, така че нямам основание да обвинявам някого, след като не знам 100% че е така. Но... да се похваля - издействах си заместващ автомобил, докато моята дойде.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nikolce написа:Миналата седмица минах пеша покрай една автокъща в Овча Купел, всичките коли бяха потрошени. Не ми се мисли, колко ще им коства.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар