Хаха евала на колегите, забавлявайте се Оплакване: Гатьо много пипа и много пати след това... ще взема да намразя газта заради мене си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
iee написа:Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
Коментар
-
iee написа:Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахмеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:iee написа:Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахмеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Humppa
cs_aleksandar написа:Хвалба: Опитвам се да откажа цигарите Оплакване: много е трудно
Коментар
-
iee написа:Yavor написа:iee написа:Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахмеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Хвал: Вчера пристигнах в Шумен. Днес успешно заведох щета от софийската градушката и смених предното стъкло в шуменската Кобра. И всичко за един следобяд. Баси кефаааааааа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Humppa
-
sa6obravoto написа:Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мияФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:sa6obravoto написа:Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Някой ме е подпрял и ми е спукал третия стоп Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Слави, то на сивото не си личи, а пък и твоята я има на овековечена на стриит вию-тоФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар