Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хаха евала на колегите, забавлявайте се Оплакване: Гатьо много пипа и много пати след това... ще взема да намразя газта заради мене си
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба - единствена, че сме живи и здрави.Оплакване- много са и няма да ви занимавам.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

iee написа:
        Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
        Ванко, блу ен ми не знам кво ти говори, сигурно визираш гласовите команди по принцип...Дали ти се намира диск с английски, че и аз съм с италиански?Аз понаучих повечето команди де, даже предпочитам да е на италиански, че нали все пак колата е италианска Оплакване: Humppa съблече тая фанелка, и салесао взеха че паднаха. Пак.Жалко за бразилките...

Коментар

iee написа:
          Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
          Помни или си запиши какво си правил, че ще ми трябваш вероятно за консултация...
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            iee написа:
            Помни или си запиши какво си правил, че ще ми трябваш вероятно за консултация...
            Ай де, чакам Между другото е елементарна операция. Доста повече време ми отне, докато се добера до инфото, как става
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

cs_aleksandar написа:
              Хвалба: Опитвам се да откажа цигарите Оплакване: много е трудно
              Аз направих около месец без тютюнев дим. Повярвай! Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите Аз даже ги отказах някак без да искам, в първите дни исках да пуша, но вътрешно се инатях

Коментар

iee написа:
                Yavor написа:
                iee написа:
                Ай де, чакам Между другото е елементарна операция. Доста повече време ми отне, докато се добера до инфото, как става
                Ще, ще...Нали на едно друго форумно място ти казах, че съм я захванал една работа...Дано не се окаже като скъсан джоб, в който хващаш от трите по-дългото
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Хвал: Вчера пристигнах в Шумен. Днес успешно заведох щета от софийската градушката и смених предното стъкло в шуменската Кобра. И всичко за един следобяд. Баси кефаааааааа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                  Stop giving directions, just say "Follow me."
                  Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                  Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Щях да се хваля с нещо, но то още не е факт, така че се оплаквам

Коментар

Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мия
                      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                        Измих колата, перфектно лъснах стъклата и както винаги след това ....... заваля....повече никога няма да я мия
                        Моята я бях измил на 3ти Май. Миналата седмица я измих...и я утрепа градушката
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                          sa6obravoto написа:
                          Моята я бях измил на 3ти Май. Миналата седмица я измих...и я утрепа градушката
                          Тогава да не съм чул повече да обясняваш за хигиената на моето Браво Вчера като се прибирах един младеж с пасат се пробва да прелети над дефилето, за пореден път се разбрах че комбинацията от завой спирачка и мокър асфалт е гадна работа. Жив и здрав е ама пасата е за Надин.Спи ми се ужасно, а и за риба ми се ходи.Туй всичкото мрън
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Някой ме е подпрял и ми е спукал третия стоп Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Слави, то на сивото не си личи, а пък и твоята я има на овековечена на стриит вию-то
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

оплаквам се - нова кола скоро няма да видя
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                оплаквам се - нова кола скоро няма да видя
                                А сега де! Нали тия дни трябваше да я получиш?
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X