Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    Хвалба - От понеделник съм отпускарчееее.
    Ставаме двама
    punto HGT

Коментар

Оплакване 1: градушката ми направи колата на юфка, че и предния прозорец ми спука.Опл 2: ремонт на алтернатор (лагери, колектор, реле, труд) - 150 лв.Опл 3: в Сф нямам шанс да се срещна с някой от Булинс или Кобра и затова ще я свърша тази в понеделник в ШуменХвал: майната му на всичко, аз и близките ми да сме добре.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

По чудо днес сутринта останах жив и невредим без драскотина по мен, пътника и колата! Голямо връткане беше! Сега се чудя ако бях с Чинкуто вместо с Грандето дали да не бях отекъл... Явно снощи съм вечерял с Дедо Боже без да забележа.Колеги не позволявайте рутината от до болка познат маршрут да Ви завладее. Дръжте си очите си отворени на четири, че не се знае какъв МАЛОУМНИК е насреща ВИ!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Колеги не позволявайте рутината от до болка познат маршрут да Ви завладее.
          Много истина има в тези думи! Понякога се усещам, че въобще не следя пътя...Радвам се, че сте живи и здрави!
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            kiro_of_the_day написа:
            Колеги не позволявайте рутината от до болка познат маршрут да Ви завладее.
            Много истина има в тези думи! Понякога се усещам, че въобще не следя пътя...Радвам се, че сте живи и здрави!
            Преди време Чубриката даваше едно интервю по телевизията, в него той спомена 2 неща по които може да съдим дали сме изморени и ни трябва почивка:1. Когато караш и се усетиш, че си променил скоростта несъзнателно2. Когато не забелязваш пейзажа покрай теб, т.е. минаваш и никакви спомени от него
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Привет от язовир Копринка. На палатка съм и е много добре тука.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: Опитвам се да откажа цигарите Оплакване: много е трудно
                Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                .

Коментар

Хвал:На моренце съм.Мрън:започна да вали.
                  Bravo 1.9d 97г

Коментар

Хвал:На моренце съм.Мрън:започна да вали.
                    Bravo 1.9d 97г

Коментар

Хвалба ли е оплакване ли е не знам.Октомври напускам държавата.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        По чудо днес сутринта останах жив и невредим без драскотина по мен, пътника и колата! Голямо връткане беше! Сега се чудя ако бях с Чинкуто вместо с Грандето дали да не бях отекъл... Явно снощи съм вечерял с Дедо Боже без да забележа.Колеги не позволявайте рутината от до болка познат маршрут да Ви завладее. Дръжте си очите си отворени на четири, че не се знае какъв МАЛОУМНИК е насреща ВИ!
                        Колега и аз претърпях нещо подобно на 100 метра от блока ме удариха завъртях се в стълб.......... и добре ,че бях сам и имах колан майната и на колата ламарини да сме живи и здрави коли колко щеш !
                        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Двама загубеняци

Коментар

Humppa написа:
                            Двама загубеняци
                            Не стига че сте пустиняци, ами и поддръжници на губещи отбори... Хехехехе
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не е важно да си як, важно е да си пустиняк! (Immortal)

Коментар

nai7 написа:
                                Хвалба ли е оплакване ли е не знам.Октомври напускам държавата.
                                Определено е хвалба Хвалба:Оправих си blue&me да ми говори на английски. До сега на италиански, хич не се разбирахме
                                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                                X