tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Bane
-
Хвалба:Днес пак чудно басейнче си сътворихме с приятелката в Аквапарка на Овощник,напук на времето ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo благородно ти завиждам за басейна :DХвалба - сесията приклучи успешно с успех 5Мрън: Успехът ми можеше и да е по-висок, ама доцента реши, че конспекта е само ориентировачен и темите които даде не е нужно да са били включени в негоМрън: С оглед на наближаващите ремонти и пребоядисване на колата, морето може да ми се размине тая годинаНещо тия прителчета са плъзнали из село и всяка година популацията им, както и колекцията ми от такива уловени се увеличаваFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Нещо тия прителчета са плъзнали из село и всяка година популацията им, както и колекцията ми от такива уловени се увеличава
Коментар
-
Преди 7-8 години в един кашон, който беше пристигнал от китай открих едно такова живо, и като всяко хлапе на моята възраст си беше голямо предизвикателство да го хвана,но тогава масово хората не бяха виждали. А сега за трите гогини, от както имаме къщата редовна се слбъсквам с тях, обаче преди 2 седмици когато последно си бях тама, явно съм делил леглото с някоя такава, но да чукна на дърво до сега не съм открил нещо към което съм алергичен, та се разминах само с няколко болезнени охапвания. Лошото е, че все повече се приспособяват към нашия климат. До миналата година ги намирах в летаргия вътре в къщата, защото е каменна и температурата вътре винаги е под 20 градуса, обаче сега вече това не им оказва влияние, и все по често се гоним и скоро може да си отворя изложба с уловени екземпляри. Сега се заредих с 3 литра спирт, че това нещо умира само като го запаля два пъти, а един нов райд убива 1-2 максимум и сършва. За щастие тези които масово се срещат не са толкова опасни за хора които нямат алергии, но все пак трябва доста да се внимава...Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Мрън и Хвал едновременно: Сивия звяр си има нова об.ролка-нескърцаща. Тази година празно нямам. Всеки месец сменям нещо по колата.Мрън2: Събота и Неделя съм на работа.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Оплакване: минус една брава https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...08963939_n.jpg , не знам просто как са успели да я качат там...Хвалба: свърши сесиятаОпалване: цяло лято бачканеAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Хвалба: нови ремъчета навсякъде, че старите се бяха понацепили за 6 годинки. Да не дърпам дявола за опашката, ама вече няма кво да се пипа по тая кола Оплакване: Шайба (хокейна-б.а.) и скапаната инженерна мисъл и некадърния списвач, написал сервизното ръководство шайба (пак хокейна шайба-б.а.). Окотихме се, докато сменим ремъка на компресора, а той е най-важен, неговата...! Двигателя съм го въртял като шифър на сейф докато го изкарам и вкарам новия! Опрайхме се, де. След 2 часа война със знайни и незнайни болтчета и гайки.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Да не дърпам дявола за опашката, ама вече няма кво да се пипа по тая колаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар