Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tyson написа:
    Kay - Управление на транспорта.Банков - пусни си заявлението, скоро ( до 1 месец) започва ускорен курс по магьосничество на един таен остров :D , ще ти ударя едно рамо.
    Таен , таен колко да е таен, след метър и нещо ще е явен , иначе съм приготвил за тоя остров специално три, четири вълшебни пръчки и сега тренирам да бъркам разни отвари на царевчна основа със специални добавки като око от охлюв, око от жаба, и други подобни, само една съставка ще мие трудно да намира ама ще го мисля на място, та ще ми трябват 100 задни крака от комар вегитарянец.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Търси мъжки комари. Те са вегетарианци
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба-взех си шофьорския изпит Оплакване-трябват пари за книжката и фишовете

Коментар

Хвалба: Кромата я даунгрейдвахме от Евро 4 на Евро 2 Заради позаминалия си съединител мощността не я надухме много, по непотвърдени данни е около 170-175 к.с., а въртящия момент - около 380 Nm.

Коментар

Даунгрейд?

Коментар

Bane написа:
              Даунгрейд?
              Тъй де! Не се оправям с тез чуждици Поправих!

Коментар

Цял, свободен ден в Райската градина, какво удоволствие, какво чудо.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хвалба:Днес пак чудно басейнче си сътворихме с приятелката в Аквапарка на Овощник,напук на времето ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo благородно ти завиждам за басейна :DХвалба - сесията приклучи успешно с успех 5Мрън: Успехът ми можеше и да е по-висок, ама доцента реши, че конспекта е само ориентировачен и темите които даде не е нужно да са били включени в негоМрън: С оглед на наближаващите ремонти и пребоядисване на колата, морето може да ми се размине тая годинаНещо тия прителчета са плъзнали из село и всяка година популацията им, както и колекцията ми от такива уловени се увеличава
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

sa6obravoto написа:
                      Нещо тия прителчета са плъзнали из село и всяка година популацията им, както и колекцията ми от такива уловени се увеличава
                      Аз съм на 42 години. Такъв звяр видях за пръв път преди 2 години. От тогава насам ги виждам все по-често.Имай предвид, че са отровни.И съм гледал клип, как такова нещо яде мишка.П.П. Ей го на: http://vbox7.com/play:28dac762

Коментар

Преди 7-8 години в един кашон, който беше пристигнал от китай открих едно такова живо, и като всяко хлапе на моята възраст си беше голямо предизвикателство да го хвана,но тогава масово хората не бяха виждали. А сега за трите гогини, от както имаме къщата редовна се слбъсквам с тях, обаче преди 2 седмици когато последно си бях тама, явно съм делил леглото с някоя такава, но да чукна на дърво до сега не съм открил нещо към което съм алергичен, та се разминах само с няколко болезнени охапвания. Лошото е, че все повече се приспособяват към нашия климат. До миналата година ги намирах в летаргия вътре в къщата, защото е каменна и температурата вътре винаги е под 20 градуса, обаче сега вече това не им оказва влияние, и все по често се гоним и скоро може да си отворя изложба с уловени екземпляри. Сега се заредих с 3 литра спирт, че това нещо умира само като го запаля два пъти, а един нов райд убива 1-2 максимум и сършва. За щастие тези които масово се срещат не са толкова опасни за хора които нямат алергии, но все пак трябва доста да се внимава...
                        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Мрън и Хвал едновременно: Сивия звяр си има нова об.ролка-нескърцаща. Тази година празно нямам. Всеки месец сменям нещо по колата.Мрън2: Събота и Неделя съм на работа.
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Оплакване: минус една брава https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...08963939_n.jpg , не знам просто как са успели да я качат там...Хвалба: свърши сесиятаОпалване: цяло лято бачкане
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: нови ремъчета навсякъде, че старите се бяха понацепили за 6 годинки. Да не дърпам дявола за опашката, ама вече няма кво да се пипа по тая кола Оплакване: Шайба (хокейна-б.а.) и скапаната инженерна мисъл и некадърния списвач, написал сервизното ръководство шайба (пак хокейна шайба-б.а.). Окотихме се, докато сменим ремъка на компресора, а той е най-важен, неговата...! Двигателя съм го въртял като шифър на сейф докато го изкарам и вкарам новия! Опрайхме се, де. След 2 часа война със знайни и незнайни болтчета и гайки.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                                Да не дърпам дявола за опашката, ама вече няма кво да се пипа по тая кола
                                А дано. Аз това си го казвам всеки месец. Но все не се случва, че сега съм минал на заплахата" Ако пак се счупиш ще те оставя като Опел да изгниеш пред блока"
                                ФИАТ- Пътят е само формалност
                                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                                -----------------------------------------------------
                                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                                X