jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
ele написа:...-1Само дето е работа на общината и на държавата, посредствоим администррацията и структурите си, да контролира скапаните мангали. Всеки човек прави това, което законът му разрешава. Ако законът разрешаваше, щях да си хвърлям боклука от косенето на тревата и други подобни натурални боклуци в дерето, ама законът не го разрешава. Ей съседите си направиха кажи-речи нови къщи и построиха какво ли не към тях без разрешение и не са мангали - това прави ли ги по-добри от мангалите?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Оплакване:Всякакъв допир с някаква държавна институция ми коства много изгубено време и пари.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Оплакване:Всякакъв допир с някаква държавна институция ми коства много изгубено време и пари.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Princo написа:Оплакване:Всякакъв допир с някаква държавна институция ми коства много изгубено време и пари.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
Хвалба:Отпускарче съм и кисна само по басейните обаждайки се на приятели,които работят да ги бъзикам ... Оплакване:Същите те ще ме гаврят цяло лято,докато аз работя. Оплакване:Днеска как ми изкара ъкъла и ми извади беля една проста скоба и маркуч,не е истина ... Оплакване:Тъпото време ми развали плановете за вечеринка на приятно ресторантче ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
tyson написа:Вече съм магьосник.6/5 на защитата.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Оплаквам се: вчера оставих 160 лв за ремонт на хидравличната помпа и днес: А! Изненада! Тя още си течеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Kay - Управление на транспорта.Банков - пусни си заявлението, скоро ( до 1 месец) започва ускорен курс по магьосничество на един таен остров :D , ще ти ударя едно рамо."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар