Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    curko написа:
    ...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задълженията
    Не, че нещо, но като жител на гр. Варна ще ти кажа едно - нито управленците, нито държавата са виновни, а скапаните мангали, които секат, строят, серат и правят други золуми. Аспарухово е на този хал и по ред други причини, а всички издавени към момента са от точно тая раса срещу която рева. Над този квартал имаше гора, която я няма много-много в момента и от там е тръгнало всичко - от предишните дъждове се е задържала вода, която с пороя от онзи ден е преляла, спукала е ската на баира и е помела всичко по пътя си. Друг въпрос е безконтролното "застрояване" от конкретната раса и допуска им изобщо в градовете на държавата ни - там наистина институциите трябва да се намесят, но докато всички българи (или самосъзнаващи се за такива) не застанем зад мнението да се оттървем от тая паплач - няма да има оправия. Кабели на електропреносната и съобщителната инфраструктура откраднати от същите тия изобщо няма да ги споменавам, че не им е времето сега...
    -1Само дето е работа на общината и на държавата, посредствоим администррацията и структурите си, да контролира скапаните мангали. Всеки човек прави това, което законът му разрешава. Ако законът разрешаваше, щях да си хвърлям боклука от косенето на тревата и други подобни натурални боклуци в дерето, ама законът не го разрешава. Ей съседите си направиха кажи-речи нови къщи и построиха какво ли не към тях без разрешение и не са мангали - това прави ли ги по-добри от мангалите?
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Огромния процент са мангали. Естествено, че има безброй незаконни вили около язовирите например.

Коментар

ele написа:
        ...-1Само дето е работа на общината и на държавата, посредствоим администррацията и структурите си, да контролира скапаните мангали. Всеки човек прави това, което законът му разрешава. Ако законът разрешаваше, щях да си хвърлям боклука от косенето на тревата и други подобни натурални боклуци в дерето, ама законът не го разрешава. Ей съседите си направиха кажи-речи нови къщи и построиха какво ли не към тях без разрешение и не са мангали - това прави ли ги по-добри от мангалите?
        Ленче, Ленче, добре, че си на високото и нищо не ти се е удавило. Още по-добре е, че нямаш нужда от помощи да се дразниш как от ТРИ махали и съседните села се изсипват цигани да твърдят, че са загубили къщите си в Аспарухово. А още по-добре е, че не ти се налага да чистиш циганията и да гледаш как циганите кибичат край тебе люпейки семки. Ако обичаш - спри да люпиш семки тук, става ли? Общината и държавата са това, което сме им позволили да станат - щото като дойде Орехчето и всички се скатаха - някой да е протестирал от как се запали оня пред община Варна? М?
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

ele написа:
          Всеки човек прави това, което законът му разрешава.
          Сигурна ли си, че живееш в България?
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Утре защитавам Магьоснически Проект .... Спек!
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване:Всякакъв допир с някаква държавна институция ми коства много изгубено време и пари.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                Оплакване:Всякакъв допир с някаква държавна институция ми коства много изгубено време и пари.
                С КТБ ли си имал работа ? :P Майтапа на страна. Убеден съм, че не държавната институция е виновна, а хората, които я представляват.Знаеш ли, каква разлика би имало в обслужването ти, ако на държавното местенцето е седял/а правилния човек.Убедих се в това. Всичко и навсякъде се свежда само и единствено до ЧОВЕКА.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                  Всичко и навсякъде се свежда само и единствено до ЧОВЕКА.
                  Абсолютно вярно.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ntodorov написа:
                    Princo написа:
                    С КТБ ли си имал работа ? :P Майтапа на страна. Убеден съм, че не държавната институция е виновна, а хората, които я представляват.Знаеш ли, каква разлика би имало в обслужването ти, ако на държавното местенцето е седял/а правилния човек.Убедих се в това. Всичко и навсякъде се свежда само и единствено до ЧОВЕКА.
                    Предполагам КТБ.В СтЗ в съдебната палата имаха проблеми със банковата си система и нямаше как да ми направят свидетелство за съдимост,та ме пратиха в Казанлък и от 9 сутринта,до 2 на обяд,за мен беше чисто загубен ден.Хората,които ги представляват,в една голяма част,са доста кадърни и бързи(С изключение на голям процент от работещите в КАТ и РПУ),просто има хора,които с поведението си ги изнервят и те си го изкарват.Аз винаги гледам да подхождам супер любезно и учтиво,та да им стане приятно,че поне веднъж някой им се е усмихнал и да ме обслужат бързичко ...
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Оплаквам се: вчера оставих 160 лв за ремонт на хидравличната помпа и днес: А! Изненада! Тя още си тече
                      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Хвалба:Отпускарче съм и кисна само по басейните обаждайки се на приятели,които работят да ги бъзикам ... Оплакване:Същите те ще ме гаврят цяло лято,докато аз работя. Оплакване:Днеска как ми изкара ъкъла и ми извади беля една проста скоба и маркуч,не е истина ... Оплакване:Тъпото време ми развали плановете за вечеринка на приятно ресторантче ...

Коментар

Вече съм магьосник.6/5 на защитата.

Коментар

tyson написа:
                            Вече съм магьосник.6/5 на защитата.
                            Честито колега. Жив, здрав и успешна реализация.Ако не е тайна по какво ти е магьосничеството.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Punto_II_HGT написа:
                              Оплаквам се: вчера оставих 160 лв за ремонт на хидравличната помпа и днес: А! Изненада! Тя още си тече
                              луд ли си бре, семеринга струва 1лв. и се сменя за един час и имаш после още един час за монтажа със всичките му салтанати и бири.Ей го на, Тайсъна вече завърши, а аз още страдам че не ме приеха в Хогуърт на времето Сега малко да помрънкам, първо вчера ми се наложи да влизам в един завой в стил Кен Блок че един младеж на пределна пенсионна възраст с колело си переше по асфалта и един камион реши че и моето платно може да ползва при завоя, второ при бурята в София едно стъкло падна от 10 -я етаж и мина на метър от мен и се заби в колата на дядо, та довечера ще сменям стъкло.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Kay - Управление на транспорта.Банков - пусни си заявлението, скоро ( до 1 месец) започва ускорен курс по магьосничество на един таен остров :D , ще ти ударя едно рамо.

Коментар

Working...
                                X