Мрън:удари ни град колкото орех,добре че продължи около минута а не повече.Щетите ще се оглеждат утре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:GaTio2 написа:хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460лева хвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :DAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Точно към този момент 00.12 часа ставам свидетел на нещо, което за моите скромни 45 годининикога не съм виждал. Небето се отвори над Бургас. Шумът от това, което се излива ( определям го, като всичко друго, но не и дъжд)е, като на преминаващ наблизо влак. Страшно е.Имам чувството ( а може би не е чувство), че първите етажи са под вода. Точно под кооперацията, където живея се събират три пътя ( булеварди )и точно на товакръстовище се пада една от най-ниските им точки. Преди време хората предвидливо са направили нещо, като каскаден успокоител, който в нужда да поемеводата, ако дъждовните шахти не се справят. Тази каскада в момента прилива, а подпорните и стени ( около 0,8 метра) са под вода. ПС: Това е оплакване. Утре може и да плача/ем.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Голямо оплакване: вчера по най-най-най тъпия начин изпробвах колко носи на бой бравото...оказа се, че не е много. Ударих го мъжкатаПо- голямо оплакване: бях наясно с поведението на шофера пред мен и въпреки тва успях да се ударя в него( от тва най-ме е яд!)Още по-голямо оплакване: трябва да мисля какво ще правя оттук нататък с колата( ремонт или скрап)Като капак днес: монитора ми в офиса сдаде багажаОгромно оплакване: не знам защо, но ми е адски мъчно за колата, уж е само тенекия, а ми е болно някак си...
Коментар
-
curko написа:Голямо оплакване: вчера по най-най-най тъпия начин изпробвах колко носи на бой бравото...оказа се, че не е много. Ударих го мъжкатаПо- голямо оплакване: бях наясно с поведението на шофера пред мен и въпреки тва успях да се ударя в него( от тва най-ме е яд!)Още по-голямо оплакване: трябва да мисля какво ще правя оттук нататък с колата( ремонт или скрап)Като капак днес: монитора ми в офиса сдаде багажаОгромно оплакване: не знам защо, но ми е адски мъчно за колата, уж е само тенекия, а ми е болно някак си...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:curko написа:Голямо оплакване: вчера по най-най-най тъпия начин изпробвах колко носи на бой бравото...оказа се, че не е много. Ударих го мъжкатаПо- голямо оплакване: бях наясно с поведението на шофера пред мен и въпреки тва успях да се ударя в него( от тва най-ме е яд!)Още по-голямо оплакване: трябва да мисля какво ще правя оттук нататък с колата( ремонт или скрап)Като капак днес: монитора ми в офиса сдаде багажаОгромно оплакване: не знам защо, но ми е адски мъчно за колата, уж е само тенекия, а ми е болно някак си...
Коментар
-
Да се хваля ли, да се оплаквам ли, чудя се откъде да започна.... Хвалба/Оплаквания:Излязохме летни отпуски и отпрашихме за морето, бяхме планували 1 седмица на Камен бряг и 1 седмица на Албена.Нито един плаж не можахме да направим, нито успях да се гмурна, нито за риба да ида. Само вятър, облаци и дъжд цяла седмица без първите 2 дена....Такава почивка не бях карал никога. За капак на всичко си отменихме резервацията на Албена, защото и там стихията заляла плажовете и няколко хотела.Та сега ще чакаме първата седмица на август, да направим втори опит за моренце.Хвалба - слава Богу, живи и здрави сме си у дома. Шлепът не ме предаде и се държа перфектно!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
curko написа:...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задължениятаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:curko написа:...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задължениятаEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
jenshen73 написа:Не, че нещо, но като жител на гр. Варна ще ти кажа едно - нито управленците, нито държавата са виновни, а скапаните мангали, които секат, строят, серат и правят други золуми. Аспарухово е на този хал и по ред други причини, а всички издавени към момента са от точно тая раса срещу която рева. Над този квартал имаше гора, която я няма много-много в момента и от там е тръгнало всичко - от предишните дъждове се е задържала вода, която с пороя от онзи ден е преляла, спукала е ската на баира и е помела всичко по пътя си. Друг въпрос е безконтролното "застрояване" от конкретната раса и допуска им изобщо в градовете на държавата ни - там наистина институциите трябва да се намесят, но докато всички българи (или самосъзнаващи се за такива) не застанем зад мнението да се оттървем от тая паплач - няма да има оправия. Кабели на електропреносната и съобщителната инфраструктура откраднати от същите тия изобщо няма да ги споменавам, че не им е времето сега...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
jenshen73 написа:curko написа:...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задължениятаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар