Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мрън:удари ни град колкото орех,добре че продължи около минута а не повече.Щетите ще се оглеждат утре.
    Bravo 1.9d 97г

Коментар

ntodorov написа:
      GaTio2 написа:
      хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460лева хвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :D
      Тихите гуми ли си слушал или тишината им ? ...Ако е последното хвалбата се приема. :P
      Тишината им хаха но има и оплакване... за 120км бутилката събра 13.45литра за 16.01лева... което ме навежда на мисълта, че може нещо да се е разбутала газовата при чистенето на дросела, дебитомера и смесителната плочка или е просто от това, че заредих на друго място, следващия път пак ще заредя там, да видя пак ли толкова ще покаже...
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Точно към този момент 00.12 часа ставам свидетел на нещо, което за моите скромни 45 годининикога не съм виждал. Небето се отвори над Бургас. Шумът от това, което се излива ( определям го, като всичко друго, но не и дъжд)е, като на преминаващ наблизо влак. Страшно е.Имам чувството ( а може би не е чувство), че първите етажи са под вода. Точно под кооперацията, където живея се събират три пътя ( булеварди )и точно на товакръстовище се пада една от най-ниските им точки. Преди време хората предвидливо са направили нещо, като каскаден успокоител, който в нужда да поемеводата, ако дъждовните шахти не се справят. Тази каскада в момента прилива, а подпорните и стени ( около 0,8 метра) са под вода. ПС: Това е оплакване. Утре може и да плача/ем.
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Голямо оплакване: вчера по най-най-най тъпия начин изпробвах колко носи на бой бравото...оказа се, че не е много. Ударих го мъжкатаПо- голямо оплакване: бях наясно с поведението на шофера пред мен и въпреки тва успях да се ударя в него( от тва най-ме е яд!)Още по-голямо оплакване: трябва да мисля какво ще правя оттук нататък с колата( ремонт или скрап)Като капак днес: монитора ми в офиса сдаде багажаОгромно оплакване: не знам защо, но ми е адски мъчно за колата, уж е само тенекия, а ми е болно някак си...

Коментар

curko написа:
            Голямо оплакване: вчера по най-най-най тъпия начин изпробвах колко носи на бой бравото...оказа се, че не е много. Ударих го мъжкатаПо- голямо оплакване: бях наясно с поведението на шофера пред мен и въпреки тва успях да се ударя в него( от тва най-ме е яд!)Още по-голямо оплакване: трябва да мисля какво ще правя оттук нататък с колата( ремонт или скрап)Като капак днес: монитора ми в офиса сдаде багажаОгромно оплакване: не знам защо, но ми е адски мъчно за колата, уж е само тенекия, а ми е болно някак си...
            Няма какво да направиш. Огледай се - стават страшни неща, трагедии. Твоето е бял кахър.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Всеки си има своите ценности , и станалото за момчето , ако и да не е трагедия , си е огромна неприятност .
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

style34 написа:
                curko написа:
                Няма какво да направиш. Огледай се - стават страшни неща, трагедии. Твоето е бял кахър.
                Прав си колега!. На път за вкъщи ми беше криво за колата. Прибрах се, видях новините и ми стана тъпо...аз за тенекията съм се затъжил, а хората се издавиха като пилци...егати трагедията. После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задълженията

Коментар

Да се хваля ли, да се оплаквам ли, чудя се откъде да започна.... Хвалба/Оплаквания:Излязохме летни отпуски и отпрашихме за морето, бяхме планували 1 седмица на Камен бряг и 1 седмица на Албена.Нито един плаж не можахме да направим, нито успях да се гмурна, нито за риба да ида. Само вятър, облаци и дъжд цяла седмица без първите 2 дена....Такава почивка не бях карал никога. За капак на всичко си отменихме резервацията на Албена, защото и там стихията заляла плажовете и няколко хотела.Та сега ще чакаме първата седмица на август, да направим втори опит за моренце.Хвалба - слава Богу, живи и здрави сме си у дома. Шлепът не ме предаде и се държа перфектно!
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

В началото на август и аз съм на Камен бряг. :D
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

curko написа:
                      ...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задълженията
                      Не, че нещо, но като жител на гр. Варна ще ти кажа едно - нито управленците, нито държавата са виновни, а скапаните мангали, които секат, строят, серат и правят други золуми. Аспарухово е на този хал и по ред други причини, а всички издавени към момента са от точно тая раса срещу която рева. Над този квартал имаше гора, която я няма много-много в момента и от там е тръгнало всичко - от предишните дъждове се е задържала вода, която с пороя от онзи ден е преляла, спукала е ската на баира и е помела всичко по пътя си. Друг въпрос е безконтролното "застрояване" от конкретната раса и допуска им изобщо в градовете на държавата ни - там наистина институциите трябва да се намесят, но докато всички българи (или самосъзнаващи се за такива) не застанем зад мнението да се оттървем от тая паплач - няма да има оправия. Кабели на електропреносната и съобщителната инфраструктура откраднати от същите тия изобщо няма да ги споменавам, че не им е времето сега...
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                        curko написа:
                        ...После ми стана още по-тъпо, че сме заложници на такива управленци...ако държавицата я имаше като институция, жертви не трябваше да има или поне не в тез мащаби.... Съжалявам много за хората там, дано поне ние, гражданите, се организираме и помогнем, държавата не чакайте да си свърши задълженията
                        Не, че нещо, но като жител на гр. Варна ще ти кажа едно - нито управленците, нито държавата са виновни, а скапаните мангали, които секат, строят, серат и правят други золуми. Аспарухово е на този хал и по ред други причини, а всички издавени към момента са от точно тая раса срещу която рева. Над този квартал имаше гора, която я няма много-много в момента и от там е тръгнало всичко - от предишните дъждове се е задържала вода, която с пороя от онзи ден е преляла, спукала е ската на баира и е помела всичко по пътя си. Друг въпрос е безконтролното "застрояване" от конкретната раса и допуска им изобщо в градовете на държавата ни - там наистина институциите трябва да се намесят, но докато всички българи (или самосъзнаващи се за такива) не застанем зад мнението да се оттървем от тая паплач - няма да има оправия. Кабели на електропреносната и съобщителната инфраструктура откраднати от същите тия изобщо няма да ги споменавам, че не им е времето сега...
                        Браво колега ,много добре го каза.За жалост чувството им за безнаказаност е толкова голямо,че правят каквото и където си поискат.
                        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

jenshen73 написа:
                          +1
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

jenshen73 написа:
                            curko написа:
                            +2
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

+3 !
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

То е ясно +4. Въпросът е, че това е из цяла България. Не знам колко градчета има, които да нямат (много) цигани.

Коментар

Working...
                                X