Хвалба: с нови задни амортисьори каябадругото не е хвалба, но е радостно - Шумахер се е събудил вече наистина от комата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bane
-
S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
Коментар
-
Immortal написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Нов съединител, дискове, накладки и кабели за свещи и фиатчето отново е във върхова форма. Към списъка с ремонтите по колата добавям 2 семеринга на ск. кутия - 18 кинта с труда. Обичам я тая кола просто!П.П. Във връзка с една друга тема в раздела: Серж Маркионе П....рас, П....рас!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
diko661 написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:diko661 написа:S_BANKOV написа:Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедноФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
GaTio2 написа:хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460лева хвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар