Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: с нови задни амортисьори каябадругото не е хвалба, но е радостно - Шумахер се е събудил вече наистина от комата.

Коментар

Bane написа:
      Хвалба: с нови задни амортисьори каябадругото не е хвалба, но е радостно - Шумахер се е събудил вече наистина от комата.
      Дааа и аз го прочетох,браво дано да не е толкова зле колкото предполагат че ще бъде,браво Шуми.

Коментар

оплак - това стилото е некола! Гад мръсна! Много го намразих модела! Заради една пукната тръба на климатика и почти цял ден работа се стигна до тук...
        Прикачени файлове

Коментар

Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
            Браво младеж, ти си наш"та гордост Вчера ми обясниха че отпуска йок, море нанайси.
            Да, ама си шеф! Пък аз като редови инджинер, мисля да ида няколко пъти Отпуски бол. Първата почва от този петък. През август пак... после ще видим Това беше похвал.П.П. Бе Банков, като бях в казармата писар на батарейния, аз давах отпуските в батареята. А ти коскоджамити шеф, пък...

Коментар

Immortal написа:
              S_BANKOV написа:
              Да, ама си шеф! Пък аз като редови инджинер, мисля да ида няколко пъти Отпуски бол. Първата почва от този петък. През август пак... после ще видим Това беше похвал.П.П. Бе Банков, като бях в казармата писар на батарейния, аз давах отпуските в батареята. А ти коскоджамити шеф, пък...
              Стига бе, лято е - сега сме на мода При нас много работа за малко пари колкото искаш.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

S_BANKOV написа:
                Спокойно колега,все ще намериш време да отскочиш до морето макар и за малко.
                EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460лева хвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :D
                  Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Нов съединител, дискове, накладки и кабели за свещи и фиатчето отново е във върхова форма. Към списъка с ремонтите по колата добавям 2 семеринга на ск. кутия - 18 кинта с труда. Обичам я тая кола просто!П.П. Във връзка с една друга тема в раздела: Серж Маркионе П....рас, П....рас!
                    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

diko661 написа:
                      S_BANKOV написа:
                      По скоро ще пратя малкия дивак с майка му на море, а аз ще прескоча за два дни до Дунава за риба, че да си починем всички от всички Мрън колата миреше на газ, някой хора казват че мирише щото има, обаче явно има и дупка някъде. В събота пак ще се сапунисваме пред твоя блок, така че ако имаш желание ела да пием кафе.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        diko661 написа:
                        S_BANKOV написа:
                        По скоро ще пратя малкия дивак с майка му на море, а аз ще прескоча за два дни до Дунава за риба, че да си починем всички от всички Мрън колата миреше на газ, някой хора казват че мирише щото има, обаче явно има и дупка някъде. В събота пак ще се сапунисваме пред твоя блок, така че ако имаш желание ела да пием кафе.
                        по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедно

Коментар

Kay_ написа:
                          по газов инжекцион не съм баралАко съм в сф да се разходя.П.П. от къде се пускат ти мигачи по отделно? От ляво са ми фаровете от дясно чистачките. А по средата на таблото имам червено копче за мигачите, ама се пускат заедно
                          Мислиш като негър скиор драги младежо, от лоста за фаровете на горе и на долЕ, и ги ползвай при маневра, дори и при спиране и паркиране, те не ти дават предимство, но поне казват на тези около теб какво ти се върти в главата.Ми звънни, ще се разберем нещо.

Коментар

Похвала : оправиха ми централното ,при тва евтино ! Оплака: остана парното :D
                            Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
                            Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Kay_ написа:
                              Мислиш като негър скиор драги младежо, от лоста за фаровете на горе и на долЕ, и ги ползвай при маневра, дори и при спиране и паркиране, те не ти дават предимство, но поне казват на тези около теб какво ти се върти в главата.Ми звънни, ще се разберем нещо.
                              Хаха. Базиках се. аз си ги пускам мигачитеИнак ако съм в сф ще бръмна един тел.

Коментар

GaTio2 написа:
                                хвалба: смених гумите, изправих джантите. Всичко ми струва 460лева хвалба: през целия път Русе-Бяла си слушах тихите гуми :D
                                Тихите гуми ли си слушал или тишината им ? ...Ако е последното хвалбата се приема. :P
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X