Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    Kay_ написа:
    Оплакване: Бравата ми изпробва нервната система. Не иска да върви на газ
    Докарай я в събота пред блока на дядо, че ще разкоствам бравото, ще я пробваме и нея какво иска Нали искаш да се мажеш с масло. пп Дядо прави страшно кафе Абе май имам повод да черпя, ама ще се хваля в понеделник.
    Ще пътуваме тая седмица към Южните щати и там ще я мъча да я правя. С това кафе много изкушаваш Алкохол не пия, ама на кафето съм ценител.За какво ще черпиш- да не си направил второ
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
      За какво ще черпиш- да не си направил второ
      Пепел ти на езика От понеделник на ново работно място.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
        Kay_ написа:
        За какво ще черпиш- да не си направил второ
        Пепел ти на езика От понеделник на ново работно място.
        А честито. По-малко работа, за повече пари ти пожелавам

Коментар

Честито и от мен Банков!Щом трансферираш, значи има защо. Успехи и лека работа на новото място!
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Абе незнам хвалба или оплакване, ама в понеделник вече ще съм директор на филиал.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              Абе незнам хвалба или оплакване, ама в понеделник вече ще съм директор на филиал.
              Ако си изпълняваш бюджета ще да е хвалба. :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

S_BANKOV написа:
                По-високо има повече отговорности. Ама ако си ги представиш все едно ремонтираш черния змей ще си ок Иначе по партиина линия ли те избрахаП.П. мойто тръгна на газ днес и не прави проблеми. Какво и е било само тя си знае.

Коментар

Набивай канчета и това е Все пак малко или много ги познаваш колегите си, знаеш кой какво може.Аз да се оплача - ШЛЕПЪТ пак глътна 170лв. точно преди морето Предна биалетка и тампон по задното окачване, след което реглаж..................

Коментар

tyson написа:
                    Набивай канчета и това е Все пак малко или много ги познаваш колегите си, знаеш кой какво може.Аз да се оплача - ШЛЕПЪТ пак глътна 170лв. точно преди морето Предна биалетка и тампон по задното окачване, след което реглаж..................
                    Оти правиш реглаж след смяна на биалет
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба: най-накрая си харесах гуми и си поръчахОплакване: олеквам с 400лева и ще пристигнат понеделника, а не днес както очаквах, защото доставката е безплатна и за пон им е по-евтино :D
                      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

tomsan написа:
                        tyson написа:
                        Оти правиш реглаж след смяна на биалет
                        вероятно реглажа е отзад и заради тампона
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ДА, отзад е реглажа заради тампона, но направиха и предницата (защото се водела по задницата), каквото и да значи това.Похвал - сложих днеска камера за задна скорост на шлепа. Стана убиец

Коментар

Похвал: Либрата с нов съединител и ангренаж. + изолиран ЕГР клапан - вече няма пушилки при форс.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Оплакване: Щях да блъсна едно малко момченце заради тъпата му майка ( Кифла) която си пиеше кафето по тротуара и говореше по телефона и малкия изкочи на платното
                              блиндирани врати, монтаж врати, решетки

Коментар

Купих си таблет.Колата заработи на газ. Проблема беше в кабела на маса-та на единия клапан. Подмених го и всичко е по старо му

Коментар

Working...
                                X