Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ааа, точно това ме интересуваше, като динамика как е, никъде не намирам данни. Както и има ли старт/стоп система?На мен са ми интересни Голфа и Октавията, които ще се предлагат със същото задвижване.Иначе имам много преки наблюдения над актуалния Пасат 1,4 тси пак 7дсг, но 150коня. Напълно достатъчна ми е динамиката, разхода е около 4,5 средно без никакви старания, но много дебело като цена ми идва.П.С Февруари месец питах в Еуратек кога ще дойде Октавията на метан, те ме убеждаваха, че нямало да има такава В Порше за А3ката също така са казали на баща ми, че няма да се произвежда

Коментар

vital написа:
      Ааа, точно това ме интересуваше, като динамика как е, никъде не намирам данни. Както и има ли старт/стоп система?На мен са ми интересни Голфа и Октавията, които ще се предлагат със същото задвижване.Иначе имам много преки наблюдения над актуалния Пасат 1,4 тси пак 7дсг, но 150коня. Напълно достатъчна ми е динамиката, разхода е около 4,5 средно без никакви старания, но много дебело като цена ми идва.П.С Февруари месец питах в Еуратек кога ще дойде Октавията на метан, те ме убеждаваха, че нямало да има такава В Порше за А3ката също така са казали на баща ми, че няма да се произвежда
      Да, има старт-стоп. Разлика в динамиката меджу бензин и метан - аз не открих. В спорт-режим се представя отлично (за мен). В динамичен режим определено е една идея по-мудна от 2.0TDI 150 к.с. ръчка. Ако разбираш немски - http://goo.gl/4k2g9l"Моята" А3-конфигурация е на стойност 35 000^, но все повече се "отдалечавам" от VAG заради проблемите с веригите при 1.2 и 1.4 TFSI моторите и DSG6 и DSG7 автоматите.VW, Skoda, Seat и Audi ползват еднаква конфигурация (за сега) при CNG моделите. Метановата Октавия я видях, но не сядах в нея, защото моя интерес е към Rapid Spaceback (от моделната им гама). Seat са ми много пластмасови в купето. VW ги заобикалям от далеч - отделих внимание само на Scirocco R по молба на роднина. На есен ще се появи А4 g-tron. Не успях да изкопча повече информация, но ги помолих да ми пишат като могат да споделят нещо повече. На въпроса за персоналния ми интерес, отговорих: мотор 1.8, бутилки събиращи поне 30кг, по-малък бензинов резервоар и автомат от ZF.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ехеее, това ако е така... 1.8, 30кг, автомат(и то да не е неприятното за мен DSG....) звучи като мечта :DБлагодаря за информацията.P.S Като изключим пластмасите, Skoda си е Vw.А Vw осигуряват особен вид комфорт, който много трудно се среща при други марки.

Коментар

NikMar написа:
          Оплакване: Вчера смених сифона на мивката в кухнята и пак потече, днес го омазах със силикон пък ще видим колко ще издържи, за сега не тече з/о спряха водата :D , между другото стария го запазих, почистен и отремонтиран само чакам да видя новия колко ще издържи, стария е на 25 г.
          Връщай стария, без да се замисляш.
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

diko661 написа:
            nsn написа:
            Хвал:купих си най-накрая самоходна косачка.
            Честито колега,само да питам Рошава могила ли ще косиш :D
            Могилата е 700+ кв.м и с електрическата заниманието траеше около 3 часа.
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: кръста ми си замина.Хвалба: 500км след смяната на дисковете и накладките мога да кажа, че съм доволен спират много добре и се оттървах от музиката, която лятото си беше направо потресаваща.

Коментар

В събота сменях горивопроводи на бравото на гръб и с помоща на крик, не го приемайте че се фукам с новите маркучи на колата
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                  В събота сменях горивопроводи на бравото на гръб и с помоща на крик, не го приемайте че се фукам с новите маркучи на колата
                  Че да беше ударил една шайба нещо да чиракувам. Събота се мотах из Щудентски. Колко му е до Младост
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                    S_BANKOV написа:
                    Че да беше ударил една шайба нещо да чиракувам. Събота се мотах из Щудентски. Колко му е до Младост
                    То вярно, ти си по кльощав от мен, можех теб да наврЪ под колата
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                      dobrujanetza написа:
                      avvasilev написа:
                      dobrujanetza написа:
                      Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полет
                      Какви слагаш на Ми - 24, че и аз трябва да сменям?
                      Хамортисьори, бате :D
                      И задкрилките, даже ако сложиш по широчки може и като МиГ29 да стане. Имам мускулна треска и съм леко изгорял, но щастлив. Вчера беше страхотен ден с въдица в ръка.
                      Ела да ти проведа един съкратен курс и си готов И водоем ще ти намеря
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Внимавайте с буквите!
                        Прикачени файлове
                        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                          Внимавайте с буквите!
                          Голяма тъпня...
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

vgeorgiev написа:
                            Внимавайте с буквите!
                            То не е за индианци Препоръчвам програмката SMS Parking от Google Play... вкарваш си един път номера, и после само натискаш един път по екрана. (Все пак трябва номерът да е вкаран правилно )Похвал: Открих сезона на плажовете. Вярно, започнах с басейн, но все е нещо. Много добре ми се отрази.Оплакване: Животът е много много шибан. И бързо тече, мамка му.

Коментар

immortal написа:Оплакване: Животът е много много шибан. И бързо тече, мамка му.Нямаш си на идея колко си прав. :D
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
                                immortal написа:Оплакване: Животът е много много шибан. И бързо тече, мамка му.Нямаш си на идея колко си прав. :D
                                Имам си, имам... затова и го написах като оплакване

Коментар

Working...
                                X