Ааа, точно това ме интересуваше, като динамика как е, никъде не намирам данни. Както и има ли старт/стоп система?На мен са ми интересни Голфа и Октавията, които ще се предлагат със същото задвижване.Иначе имам много преки наблюдения над актуалния Пасат 1,4 тси пак 7дсг, но 150коня. Напълно достатъчна ми е динамиката, разхода е около 4,5 средно без никакви старания, но много дебело като цена ми идва.П.С Февруари месец питах в Еуратек кога ще дойде Октавията на метан, те ме убеждаваха, че нямало да има такава В Порше за А3ката също така са казали на баща ми, че няма да се произвежда
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:Ааа, точно това ме интересуваше, като динамика как е, никъде не намирам данни. Както и има ли старт/стоп система?На мен са ми интересни Голфа и Октавията, които ще се предлагат със същото задвижване.Иначе имам много преки наблюдения над актуалния Пасат 1,4 тси пак 7дсг, но 150коня. Напълно достатъчна ми е динамиката, разхода е около 4,5 средно без никакви старания, но много дебело като цена ми идва.П.С Февруари месец питах в Еуратек кога ще дойде Октавията на метан, те ме убеждаваха, че нямало да има такава В Порше за А3ката също така са казали на баща ми, че няма да се произвеждаAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
NikMar написа:Оплакване: Вчера смених сифона на мивката в кухнята и пак потече, днес го омазах със силикон пък ще видим колко ще издържи, за сега не тече з/о спряха водата :D , между другото стария го запазих, почистен и отремонтиран само чакам да видя новия колко ще издържи, стария е на 25 г.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Bane
Оплакване: кръста ми си замина.Хвалба: 500км след смяната на дисковете и накладките мога да кажа, че съм доволен спират много добре и се оттървах от музиката, която лятото си беше направо потресаваща.
Коментар
-
S_BANKOV написа:В събота сменях горивопроводи на бравото на гръб и с помоща на крик, не го приемайте че се фукам с новите маркучи на колатаФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kay_ написа:S_BANKOV написа:В събота сменях горивопроводи на бравото на гръб и с помоща на крик, не го приемайте че се фукам с новите маркучи на колатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:dobrujanetza написа:avvasilev написа:dobrujanetza написа:Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полетFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
vgeorgiev написа:Внимавайте с буквите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар