krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес бях в СтЗ. Не видях нито един форумен Фиат. Поздрави на всички колеги. Много ви е хубав града...само времето беше гадноФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
GaTio2 написа:krasio_79bs написа:Похвал-Марчето е със сменен ангренажен комплект и нова водна помпа.Оплак- 300лв. назад.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полетI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
M5kov написа:Взех 72 лв. за купето на пунтото.Както искате го разбирайте :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
avvasilev написа:dobrujanetza написа:Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полетFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:avvasilev написа:dobrujanetza написа:Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полетКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nsn написа:Хвал:купих си най-накрая самоходна косачка.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Оплакване: Вчера смених сифона на мивката в кухнята и пак потече, днес го омазах със силикон пък ще видим колко ще издържи, за сега не тече з/о спряха водата :D , между другото стария го запазих, почистен и отремонтиран само чакам да видя новия колко ще издържи, стария е на 25 г.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Днес посетих Забравих си фототехниката, понеже стръгнах много рано, но ето малко професионални снимки:Луксозни и спортни автомобилиВсякакви трошляци За съжаление Фиат/Алфа, Мазда и Тойота не бяха сред изложителите. Карах Ауди А3 g-tron (заводска метанова уредба) с DSG7. Колата си върви прилично въпреки, че е само 110к.с. Бутилките събират 14,5кг метан. Не ми хареса късното преминаване от бензин на метан - повече от 2км за напълно загряла кола. Разхода при 120км/ч е 4кг, а при 180км/ч - 6кг (съгласно бордовия компютър).Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар