Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    Похвал-Марчето е със сменен ангренажен комплект и нова водна помпа.Оплак- 300лв. назад.
    Хвал: до седмица-две ще има нови летни гуми, изправяне на джанти, всичко Оплакване: моята сума се очертава към 400 хвалба: очакват се малко ремонти по колата от мен
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Днес бях в СтЗ. Не видях нито един форумен Фиат. Поздрави на всички колеги. Много ви е хубав града...само времето беше гадно
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

GaTio2 написа:
        krasio_79bs написа:
        Похвал-Марчето е със сменен ангренажен комплект и нова водна помпа.Оплак- 300лв. назад.
        Хвал: до седмица-две ще има нови летни гуми, изправяне на джанти, всичко Оплакване: моята сума се очертава към 400 хвалба: очакват се малко ремонти по колата от мен
        Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полет
        Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
          Не става вълкът да е сит и агнето- цяло. И на мен вчера ми изтропа задницата. Два нови задни амортисьора и сега е като Ми-24 на бръснещ полет
          Какви слагаш на Ми - 24, че и аз трябва да сменям?
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - Някакъв гаден вирус ме е лепнал.Само ми се лежи и спи.Хвалба - За сега няма.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Взех 72 лв. за купето на пунтото.Както искате го разбирайте :D
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                Взех 72 лв. за купето на пунтото.Както искате го разбирайте :D
                Ми...на 20 и нещо стотинки за кило...около 300кг е купето Нещо малко ми се вижда
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

350 кг със стъклата + 2-та моста Колкото, поне го разкарах, че ще разкопават улицата...
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

avvasilev написа:
                    dobrujanetza написа:
                    Хамортисьори, бате :D
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                      avvasilev написа:
                      dobrujanetza написа:
                      Хамортисьори, бате :D
                      И задкрилките, даже ако сложиш по широчки може и като МиГ29 да стане. Имам мускулна треска и съм леко изгорял, но щастлив. Вчера беше страхотен ден с въдица в ръка.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се похваля днес си взех последния изпит ВМ3 :D :D :D Един държавен остана само

Коментар

Хвал:купих си най-накрая самоходна косачка.
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

nsn написа:
                            Хвал:купих си най-накрая самоходна косачка.
                            Честито колега,само да питам Рошава могила ли ще косиш :D
                            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Оплакване: Вчера смених сифона на мивката в кухнята и пак потече, днес го омазах със силикон пък ще видим колко ще издържи, за сега не тече з/о спряха водата :D , между другото стария го запазих, почистен и отремонтиран само чакам да видя новия колко ще издържи, стария е на 25 г.
                              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Днес посетих Забравих си фототехниката, понеже стръгнах много рано, но ето малко професионални снимки:Луксозни и спортни автомобилиВсякакви трошляци За съжаление Фиат/Алфа, Мазда и Тойота не бяха сред изложителите. Карах Ауди А3 g-tron (заводска метанова уредба) с DSG7. Колата си върви прилично въпреки, че е само 110к.с. Бутилките събират 14,5кг метан. Не ми хареса късното преминаване от бензин на метан - повече от 2км за напълно загряла кола. Разхода при 120км/ч е 4кг, а при 180км/ч - 6кг (съгласно бордовия компютър).
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X