А може да е някое пакостливо дете.Като се сетя ние като деца какви простотии сме правили...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз да обяснявам ли,че любезните ми съседи ме надраха през цялата лява страна на колата и то с две черти/от калник до калник/.Само заради проклетото инвалидно място пред блока. После една съседка ми отнесе,откачи ,надра задната броня пред очите ми. И като капак оня ден от другата страна на задния калник и задната броня открих черна следа.Слава богу е от пластмасова броня и пада. Живот..... И сега да се поФаля :Вече имам всички документи за престоя във Франция.Заминавам на 29-ти май и живи и здрави чакам трансплантацията да се случи до месец. Ох не ми се вярва,че доживях. Стискайте палци/ама не много силно/Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Immortal написа:А може да е някое пакостливо дете.Като се сетя ние като деца какви простотии сме правили...punto HGT
Коментар
-
Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Похвал: Вече съм с новите гуми. Оплакване: Чувствам се прецакан. Ама много.Пратих брат ми да пита колко ще ми струва смяната на гумите в Ямбол, че тук ги знам че са кожодери. Каза ми - 5 лв. Значи за 4 гуми 20.Отивам да питам тук, и си викам, ако е с 1-2 лв повече, айде, майната му... тук ще ги сменям.Питам - 6 лв на гума. Викам - Айде, ОК.Да ми сменял ли вентилите? Колко пари питам - 1.50 на вентил.. Сменяй!Накрая дойде ред за плащане - дай, вика, 40 лв и бягай.Да ви имам влашката аритметика... Ама щото е приятел на tomsan, викам, айде, няма да се заяждам.Та... това беше оплакване!
Коментар
-
Kay_ написа:Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Kay_ написа:Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
didich написа:Оплакване: миналата седмица получих по тънката, а днес още по хубавата дебела резка и това пред детската градина като оставям детето, без да преча на никой, без да запушвам никой с достатъчно разстояние от всяка една посока, така че да не преча на никой да маневрира и да излиза където е спрял, толко долно племе като българското няма , да му изсъхне целия род, че да не се ражда повече такава долна измет, че да не пречи на всички останали да живеят като хора в тая залупена държавица....Kay_ написа:Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Immortal написа:Похвал: Вече съм с новите гуми. Оплакване: Чувствам се прецакан. Ама много.Пратих брат ми да пита колко ще ми струва смяната на гумите в Ямбол, че тук ги знам че са кожодери. Каза ми - 5 лв. Значи за 4 гуми 20.Отивам да питам тук, и си викам, ако е с 1-2 лв повече, айде, майната му... тук ще ги сменям.Питам - 6 лв на гума. Викам - Айде, ОК.Да ми сменял ли вентилите? Колко пари питам - 1.50 на вентил.. Сменяй!Накрая дойде ред за плащане - дай, вика, 40 лв и бягай.Да ви имам влашката аритметика... Ама щото е приятел на tomsan, викам, айде, няма да се заяждам.Та... това беше оплакване!Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Оплаквания : 1.Пострадах лично от санкциите срещу Русия , и то два пъти ;2.В името на сигурността лиших семейството си от отдавна планирана екскурзия до Цариград и хвърлих средства и усилия за ремонт на колата , която вървеше безпроблемно , изключая зверското кресчендо от газоразпределителният механизъм. След този ремонт се почнаха едни течове , едни проблеми с бензиновата помпа , с датчика за температурата , вратите и прочие.Спука се и предното стъкло...3. Продавам семейният дом на родителите ми...Направо ми иде да хвана гората , ама ако вземат да ме търсят , сигурно ще плащам спасителните операции.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Humppa
Похвала, най-сетне колата е с летни маратонки, марка, модел и размери като Имортъловите FULDA Ecocontrol HP 205/55/16 91 VИзключително тиха гума!!!!!! Такава липса на шум от търкаляща се гума до сега не бях усещал!Оплакване - задните амортисьори са за смяна Оплакване 2 - цена на един заден амортисьор Sach 170 лв....... Оплакване 3 - Единият заден спирачен диск е тръгнал
Коментар
-
ele написа:Старата кола пак сдаде багажа, новата още не се видиФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар