Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А може да е някое пакостливо дете.Като се сетя ние като деца какви простотии сме правили...

Коментар

Аз да обяснявам ли,че любезните ми съседи ме надраха през цялата лява страна на колата и то с две черти/от калник до калник/.Само заради проклетото инвалидно място пред блока. После една съседка ми отнесе,откачи ,надра задната броня пред очите ми. И като капак оня ден от другата страна на задния калник и задната броня открих черна следа.Слава богу е от пластмасова броня и пада. Живот..... И сега да се поФаля :Вече имам всички документи за престоя във Франция.Заминавам на 29-ти май и живи и здрави чакам трансплантацията да се случи до месец. Ох не ми се вярва,че доживях. Стискайте палци/ама не много силно/
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

УСПЕХ!!!
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
          А може да е някое пакостливо дете.Като се сетя ние като деца какви простотии сме правили...
          Малко вероятно да е дете, това е някой долник, който си мрази жалкия животец, ако беше дете ще ме одраска и няма да повтори, а това се случва на една и съща кола през има няма период от една седмица, няма как това дете да дойде и втори път да си остави гнусотията на същата кола, лошото е че винаги става когато те няма там, иначе ще му чупя пръстите един по един.
          punto HGT

Коментар

Да са пофалям. И аз вече съм модерен, взех си Таблет ASUS с телефонна функция.
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.
            Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
            ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Похвал: Вече съм с новите гуми. Оплакване: Чувствам се прецакан. Ама много.Пратих брат ми да пита колко ще ми струва смяната на гумите в Ямбол, че тук ги знам че са кожодери. Каза ми - 5 лв. Значи за 4 гуми 20.Отивам да питам тук, и си викам, ако е с 1-2 лв повече, айде, майната му... тук ще ги сменям.Питам - 6 лв на гума. Викам - Айде, ОК.Да ми сменял ли вентилите? Колко пари питам - 1.50 на вентил.. Сменяй!Накрая дойде ред за плащане - дай, вика, 40 лв и бягай.Да ви имам влашката аритметика... Ама щото е приятел на tomsan, викам, айде, няма да се заяждам.Та... това беше оплакване!

Коментар

Kay_ написа:
                  Днес се само обявявам за олигофрен на деня. Оставил съм Фиата без бензин и газ. Единственото място наблизо беше газ-станция на 300-400м. Бутах го до там. Пълен цървул...
                  Фитнес а? А да ти се е случвали да си пълна бутилка газ и без бензин? С две допълнителни условия ГИ и използван брой принудителни паления. Да видиш как се търси туби, финии и маркучи и после марш на скок до близката бензиностанция Мрън - много мразя натегачи-ульогофрени, особенно ако са непреки роднини.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                    Kay_ написа:
                    Фитнес а? А да ти се е случвали да си пълна бутилка газ и без бензин? С две допълнителни условия ГИ и използван брой принудителни паления. Да видиш как се търси туби, финии и маркучи и после марш на скок до близката бензиностанция Мрън - много мразя натегачи-ульогофрени, особенно ако са непреки роднини.
                    Обикновена газова-сипах и запали веднага Твоето е по-гадно. Инак май се сещам за кои непреки роднини говориш...шут отзад, псувня на ум/може и на глас/Immortal- Аз изправих джантите за 24лв монтаж, демонтаж, изправяне- всичко по 2 лв.

Коментар

didich написа:
                      Оплакване: миналата седмица получих по тънката, а днес още по хубавата дебела резка и това пред детската градина като оставям детето, без да преча на никой, без да запушвам никой с достатъчно разстояние от всяка една посока, така че да не преча на никой да маневрира и да излиза където е спрял, толко долно племе като българското няма , да му изсъхне целия род, че да не се ражда повече такава долна измет, че да не пречи на всички останали да живеят като хора в тая залупена държавица....
                      Така ми надраха Мими. Бях си спрял пред къщи. Само тавана не е надран... Искат ми 1000лв. за пребоядисване, баси тя колата струва толкова...
                      Kay_ написа:
                      И на мен ми се случи, само че без бензин. Бутах 400 метра, а оставащите 200 - пеша с тубата. Ииии, когато най-накрая се добрах до колата се оказа, че ТОЧНО в този момент ми е паднала батерията на дистанционното на алармата и не мога нито да отключа, нито да запаля...
                      Alfa 159 SW 2.4 Ti
                      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Immortal написа:
                        Похвал: Вече съм с новите гуми. Оплакване: Чувствам се прецакан. Ама много.Пратих брат ми да пита колко ще ми струва смяната на гумите в Ямбол, че тук ги знам че са кожодери. Каза ми - 5 лв. Значи за 4 гуми 20.Отивам да питам тук, и си викам, ако е с 1-2 лв повече, айде, майната му... тук ще ги сменям.Питам - 6 лв на гума. Викам - Айде, ОК.Да ми сменял ли вентилите? Колко пари питам - 1.50 на вентил.. Сменяй!Накрая дойде ред за плащане - дай, вика, 40 лв и бягай.Да ви имам влашката аритметика... Ама щото е приятел на tomsan, викам, айде, няма да се заяждам.Та... това беше оплакване!
                        Дидо, що не му сметна нагледно 4х7.50лв, парите са си твои де, ама що се даваш да те цакат.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквания : 1.Пострадах лично от санкциите срещу Русия , и то два пъти ;2.В името на сигурността лиших семейството си от отдавна планирана екскурзия до Цариград и хвърлих средства и усилия за ремонт на колата , която вървеше безпроблемно , изключая зверското кресчендо от газоразпределителният механизъм. След този ремонт се почнаха едни течове , едни проблеми с бензиновата помпа , с датчика за температурата , вратите и прочие.Спука се и предното стъкло...3. Продавам семейният дом на родителите ми...Направо ми иде да хвана гората , ама ако вземат да ме търсят , сигурно ще плащам спасителните операции.
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Похвала, най-сетне колата е с летни маратонки, марка, модел и размери като Имортъловите FULDA Ecocontrol HP 205/55/16 91 VИзключително тиха гума!!!!!! Такава липса на шум от търкаляща се гума до сега не бях усещал!Оплакване - задните амортисьори са за смяна Оплакване 2 - цена на един заден амортисьор Sach 170 лв....... Оплакване 3 - Единият заден спирачен диск е тръгнал

Коментар

Старата кола пак сдаде багажа, новата още не се види
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                Старата кола пак сдаде багажа, новата още не се види
                                Кажи му Форд и не го обиждай повече...Успех със стягането на старата и дано новата се види на хоризонта

Коментар

Working...
                                X