Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

S_BANKOV написа:
    пп Малкия като видя рибата бърка в кофата да вади и разнася, и следователно майка му леко припадна.
    Оплакване: не можах да се видя със СлавиОплакване: тежка седмица, тази да мине и уж е живота докато дойде юни месец - сесиятаОплакване/Хвалба: тази седмица изпращам брата в чужбина, като плюса е, че ще човъркам повече по колата
    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
      S_BANKOV написа:
      пп Малкия като видя рибата бърка в кофата да вади и разнася, и следователно майка му леко припадна.
      Оплакване: не можах да се видя със СлавиОплакване: тежка седмица, тази да мине и уж е живота докато дойде юни месец - сесиятаОплакване/Хвалба: тази седмица изпращам брата в чужбина, като плюса е, че ще човъркам повече по колата
      Ами то как да го види човек наш Славчо ?1?Той не се отбелязва къде е ....
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ихааа...Взех си сивушка. Няма грам тресене в предницата. Само трябва да поразработя предните спирачки. Жив и здрав да е Банков за съдействието.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Да се похваля с новата придобивка
          Прикачени файлове
          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

diko661 написа:
            Ъ, че то като предишното Честито и само каране!
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              diko661 написа:
              Ъ, че то като предишното Честито и само каране!
              Само на цвят. :D
              EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
              EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
              FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Едно време хората си чакаха за цвят в Мототехника по две петилетки, а сега... Честито колега!!! Със здраве и само
                Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Хвал: Имам си регулирана предница Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Чудно ми е защо във всеки втори сервиз към Брава-та се обръщат с "Фиатчето"...чувствам се все едно карам Чинкуаченто.Оплакване. На същото място, където ме регулираха ми искаха по 30лв за изправяне на джанта... не се навих

Коментар

Братле, просто не им ги показвай преди да се пазариш за цената пфу - трябва да правя тест , та се чудя дали да го пропусна
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

^ И на мен ми е направило впечатление обръщението.Доста снизходително го казват и пренебрежително.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ба...те ако ги видят ще ми искат по 50 на джанта. Ама аз като си намеря място ще си мълча като партизанин и после ще викам "Брей толкова ли са криви". Оня ден чак не ми се вярваше колко са зле 2 месеца след изправяне. Иначе ценоразписа им ми се видя убииствен. Монтаж/демонтаж-3лв/3лв, Изправяне-22лв, Противотежасти-0,05лв/бр, Помпене на гума - 0,50лв/бр. При условие, че мога да си намеря за 40лв на всички гуми...

Коментар

И аз му казвам "фиатчето", щото нали си го глезя. В сервиз пък не съм усещал лошо отношение.
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

На мен ми взеха 80лв. за да ми изправят 4-те джанти дето са 15-ки и са алуминиеви. Що не видиш в Маргел, там как са цените.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

В работно време гледам около офиса да търся, че ме засипаха нещо с работа...Има един пич ама 2 дена все чакат по 3-4 коли утре пак ще мина да видя дали ще ми излезе късмета. За 15ки алуминиери цената беше 40и нещо на джанта само изправянето. Аз ти казвам страшен ценоразпис. Почвам да се замислям дали да не кандидатствам за работа там. Един чук ми дай и гледай кво става

Коментар

Kay_ написа:
                                В работно време гледам около офиса да търся, че ме засипаха нещо с работа...Има един пич ама 2 дена все чакат по 3-4 коли утре пак ще мина да видя дали ще ми излезе късмета. За 15ки алуминиери цената беше 40и нещо на джанта само изправянето. Аз ти казвам страшен ценоразпис. Почвам да се замислям дали да не кандидатствам за работа там. Един чук ми дай и гледай кво става
                                15ки алуминиеви в Ямбол изправят за 15 лв. (деформирана джанта от удар в бордюр. Много деформирана, значи.)Ако ми поиска някой 40 лв за това, ще си изправя джантата в главата му.Оплакване: Днес ми се наложи да ходя почти цял ден насам натам из работата, а това небе се продъни да вали.Прибрах се целия вир вода, хем бях с яке, качулка, и чадър.И не спира да вали от вчера насам.

Коментар

Working...
                                X