S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
GaTio2 написа:S_BANKOV написа:пп Малкия като видя рибата бърка в кофата да вади и разнася, и следователно майка му леко припадна.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ихааа...Взех си сивушка. Няма грам тресене в предницата. Само трябва да поразработя предните спирачки. Жив и здрав да е Банков за съдействието.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
M5kov написа:diko661 написа:Да се похваля с новата придобивкаEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Хвал: Имам си регулирана предница Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Чудно ми е защо във всеки втори сервиз към Брава-та се обръщат с "Фиатчето"...чувствам се все едно карам Чинкуаченто.Оплакване. На същото място, където ме регулираха ми искаха по 30лв за изправяне на джанта... не се навихФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Ба...те ако ги видят ще ми искат по 50 на джанта. Ама аз като си намеря място ще си мълча като партизанин и после ще викам "Брей толкова ли са криви". Оня ден чак не ми се вярваше колко са зле 2 месеца след изправяне. Иначе ценоразписа им ми се видя убииствен. Монтаж/демонтаж-3лв/3лв, Изправяне-22лв, Противотежасти-0,05лв/бр, Помпене на гума - 0,50лв/бр. При условие, че мога да си намеря за 40лв на всички гуми...ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
В работно време гледам около офиса да търся, че ме засипаха нещо с работа...Има един пич ама 2 дена все чакат по 3-4 коли утре пак ще мина да видя дали ще ми излезе късмета. За 15ки алуминиери цената беше 40и нещо на джанта само изправянето. Аз ти казвам страшен ценоразпис. Почвам да се замислям дали да не кандидатствам за работа там. Един чук ми дай и гледай кво ставаФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:В работно време гледам около офиса да търся, че ме засипаха нещо с работа...Има един пич ама 2 дена все чакат по 3-4 коли утре пак ще мина да видя дали ще ми излезе късмета. За 15ки алуминиери цената беше 40и нещо на джанта само изправянето. Аз ти казвам страшен ценоразпис. Почвам да се замислям дали да не кандидатствам за работа там. Един чук ми дай и гледай кво става
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар