Слезна ли да теглиш една дълга на кифлата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Втората ми сесия започна от вчера. Първия падна - 6.Още 4 остават, като за днескашния не съм обнадежден - оплакване."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ХВАЛ: подмених всички говорители и сега звука е като в началото - кристаленМрън: Спука се и втория маркуч от турбопътищатаХвал: смених го с тЮнинг колена и тръби и мисля че ще надживее колатаМРЪН:Заради горните неща олекнах с 300лвМрън: Компа се развали и след цяла нощ борба го вкарахме в safe mode за да спасим част от важната информация и вече цял ден се мъчим да го преинсталираме или да му качим нова ОС но засега без успех, и изглежда че пак няма да се спиFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
да се оплача отдеве като се прибирах ми се видя че единия Фар на късите не свети е дааа изгорял е Баласта (с ксенон съм) до сега слагах обикновенна крушка понеже пътувам сутринта в 5Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:да се оплача отдеве като се прибирах ми се видя че единия Фар на късите не свети е дааа изгорял е Баласта (с ксенон съм) до сега слагах обикновенна крушка понеже пътувам сутринта в 5Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:todorshalev написа:да се оплача отдеве като се прибирах ми се видя че единия Фар на късите не свети е дааа изгорял е Баласта (с ксенон съм) до сега слагах обикновенна крушка понеже пътувам сутринта в 5Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Хвалба- десет дена пълен релакс Мрън - свършиха и пак на работаХвалба - направих страшен риболовМрън - Тайсъна се разочарова, а аз изгорях като пилеХвалба- рибите плуват в едно езеро/ да се надявам че ще отцелеят/Мрън - изгорих си пръста с разтопено оловоХвалба - изтествах си новите спирачкии гуми от 160 до почти нула на мокър асвалт - доволен съм от резултата ПП Тайсъне, явно часовника работи, щото едно приятелче ходи два дни след нас, аз се направих на ударен и му дадох от оная царевица дето мирише на ванилия и ефекта е два шарана по около 1.5 кг. + традиционните безброй таранки. Даже ми е поръчал да му купя от тая царевица, като се връщам в СофияКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bankov, него ден и на други арендовани водоеми е било така слабо, дори на един дето преди 3 дни са хващали по 20 шарана, същия ден 3-ма човека са били капо Оплакване: Май имам спукан турбо маркуч. Не ми остава време от изпити и работа да го оправя."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Bankov, него ден и на други арендовани водоеми е било така слабо, дори на един дето преди 3 дни са хващали по 20 шарана, същия ден 3-ма човека са били капо Оплакване: Май имам спукан турбо маркуч. Не ми остава време от изпити и работа да го оправя.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар