Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слезна ли да теглиш една дълга на кифлата
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      дълга и кожена да й теглиш
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

didich написа:
        Докато следвах, бях свидетел как един таксиджия направо я ошамари една такава кифла!
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Втората ми сесия започна от вчера. Първия падна - 6.Още 4 остават, като за днескашния не съм обнадежден - оплакване.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

ХВАЛ: подмених всички говорители и сега звука е като в началото - кристаленМрън: Спука се и втория маркуч от турбопътищатаХвал: смених го с тЮнинг колена и тръби и мисля че ще надживее колатаМРЪН:Заради горните неща олекнах с 300лвМрън: Компа се развали и след цяла нощ борба го вкарахме в safe mode за да спасим част от важната информация и вече цял ден се мъчим да го преинсталираме или да му качим нова ОС но засега без успех, и изглежда че пак няма да се спи
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

да се оплача отдеве като се прибирах ми се видя че единия Фар на късите не свети е дааа изгорял е Баласта (с ксенон съм) до сега слагах обикновенна крушка понеже пътувам сутринта в 5
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                да се оплача отдеве като се прибирах ми се видя че единия Фар на късите не свети е дааа изгорял е Баласта (с ксенон съм) до сега слагах обикновенна крушка понеже пътувам сутринта в 5
                Смени ли крушките за да си сигурен, че е баласта? Или смени баластите, което е по-лесно при теб.
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
                  todorshalev написа:
                  Смени ли крушките за да си сигурен, че е баласта? Или смени баластите, което е по-лесно при теб.
                  ама понеже имам достъп до кабелите на баластите и крушката а дясната крушка и баласт вече бяха свалени и като закачих Дясната крушката на Левия баласт Воала -Свети ама като закачих десният баласт на лявата крушка гредъ не работи та сигурен съм че е Баласта даже пуснах тема в Електрониката със снимки
                  Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                  Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                  Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                  Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Оплакване : спука ми се предното стъкло .
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба- десет дена пълен релакс Мрън - свършиха и пак на работаХвалба - направих страшен риболовМрън - Тайсъна се разочарова, а аз изгорях като пилеХвалба- рибите плуват в едно езеро/ да се надявам че ще отцелеят/Мрън - изгорих си пръста с разтопено оловоХвалба - изтествах си новите спирачкии гуми от 160 до почти нула на мокър асвалт - доволен съм от резултата ПП Тайсъне, явно часовника работи, щото едно приятелче ходи два дни след нас, аз се направих на ударен и му дадох от оная царевица дето мирише на ванилия и ефекта е два шарана по около 1.5 кг. + традиционните безброй таранки. Даже ми е поръчал да му купя от тая царевица, като се връщам в София
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба: починах си добре 11 дена.Оплакване: неможах да си харесам кола през тези 11 дена
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

Хвърляй се на нещо приемливо! Няма такава кола, като брава/марея - от две години мисля варианти и все им намирам някакви кусури.Оплакване: Хич не се чувствам компенсиран с тоя един ден почивка - проспах срещата вчера, а е имало академична дейност!
                          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Bankov, него ден и на други арендовани водоеми е било така слабо, дори на един дето преди 3 дни са хващали по 20 шарана, същия ден 3-ма човека са били капо Оплакване: Май имам спукан турбо маркуч. Не ми остава време от изпити и работа да го оправя.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                              Bankov, него ден и на други арендовани водоеми е било така слабо, дори на един дето преди 3 дни са хващали по 20 шарана, същия ден 3-ма човека са били капо Оплакване: Май имам спукан турбо маркуч. Не ми остава време от изпити и работа да го оправя.
                              Ники, че аз не бях капо, имам 104бр. в живарника няколко бр. плуват в домашното езеро, а другите в едно друго езеро също доста интересен обект за риболов и раколов.пп Малкия като видя рибата бърка в кофата да вади и разнася, и следователно майка му леко припадна.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

slonikon написа:
                                Оплакване: Хич не се чувствам компенсиран с тоя един ден почивка - проспах срещата вчера, а е имало академична дейност!
                                Ами...даже и аз се замъкнах, ама тебе никакъв те нямаше

Коментар

Working...
                                X