Хвалба: Днес реших да измия Фиата че беше на Г.зОплакване: Реших да заредя след това и пича на бензиностанцията реши че трябва да ми измие всичките прозорци Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Bane
Оу преди час и мен ме праска градушка край чирпанско, но топчетата бяха малко по-големи от грахови зърна и няма поражения, като хвалба това.
Коментар
-
Краси това не е нищо.Миналата година от един изкарахме буквално 1 туба 10 литрова от мин.вода срязана горе до ръба с пясък,а нагревателя едната му пръчка ако мога така да се изразя липсваше почти и се виждаше кантала вътре.Аз такова чудо не бях виждал.Добре,че беше занулен...EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
krasio_79bs написа:Лъчо,днес го смених със нов,ама като гледам едва ли ще изкара повече от още две години.И без друго ми предстои ремонт на баня,ще се сменя и бойлера.
Коментар
-
Оплакване: Щях да блъсна едно малко момченце заради тъпата му майка ( Кифла) която си пиеше кафето по тротуара и говореше по телефона и малкия изкочи на платното за секунда Похвала: ABS-а сработи отлично и детето се размина без драскотина дори спрях на 3 метра от негоКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар