Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sota написа:
    Хубава колица.Със здраве да си я караш.Интересно е ,че си ми съсед и до сега да не съм те видял а постоянно си разхождам кучето зад блока ти в градинката.
    Е бравата постоянно си стоеше там паркирана. С големия стикер отзад. Не си ли я мяркал
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Красавица,със здраве да я караш.
      EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
      EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
      FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

noriaga написа:
        Днес сколасах да снимам най-накрая Кромата. Та да се похваля
        Благородно завиждам.Честито, още веднъж!

Коментар

noriaga написа:
          sota написа:
          Хубава колица.Със здраве да си я караш.Интересно е ,че си ми съсед и до сега да не съм те видял а постоянно си разхождам кучето зад блока ти в градинката.
          Е бравата постоянно си стоеше там паркирана. С големия стикер отзад. Не си ли я мяркал
          Явно не съм обърнал внимание. :D

Коментар

noriaga написа:
            Днес сколасах да снимам най-накрая Кромата. Та да се похваля
            Ай честито, със здраве да си я караш! Много е лачена. :D Вчера мернах една подобна в Павлово.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Благодаря колеги! Дано да е здрава, защото много ме радва

Коментар

Честито и от мен! Страшна е! И по-добрият вариант-1,9 автомат
                Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито и от мен !
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: разписаха ми отпуската. С празниците ще почивам 12 дена.Оплакване: немога да си намеря Крома каквато искам. Май ще сменям марката.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

"z_sutrov"и написа:
                      Оплакване: немога да си намеря Крома каквато искам. Май ще сменям марката.
                      Мда няма особен избор. Аз преди да взема тази от колега, обиколих всички в София... нямаше много читави. Особено пък ако търсиш определено ниво на оборудване, цветове и т.н. тогава съвсем.

Коментар

Ама вий пък като нови ги избирате - ниво на оборудване, цвят То туй да не е Голф??И аз исках керемидено червен металик, с бежова кожа, ама... взех каквато имаше Това горното беше оплакване Хвалба: От два дни ме е треснал хеви-метъл хормона... припомням си младежките години като надувам (в слушалките, за съжаление) Helloween, Accept, WASP, Iron Maiden и др.Утре като тръгна за София, ще се наслушам по пътя, волумето ще е на мах

Коментар

Хвалба след 8 работни дни без почивка ( заради много поръчки които трябва да се изпълнят преди почивните дни ) Ще си отпочина 7 дена във Ямбол и се надявам да ходя и за рибка .Оплакване : И утре съм последно на работа пред 5 минути гледам часовника....... :// :D
                          Immortal написа:
                          Ама вий пък като нови ги избирате - ниво на оборудване, цвят То туй да не е Голф??И аз исках керемидено червен металик, с бежова кожа, ама... взех каквато имаше Това горното беше оплакване Хвалба: От два дни ме е треснал хеви-метъл хормона... припомням си младежките години като надувам (в слушалките, за съжаление) Helloween, Accept, WASP, Iron Maiden и др.Утре като тръгна за София, ще се наслушам по пътя, волумето ще е на мах
                          А ти нали щеше да си в Ямбол да дадеш някой стикер?? :D
                          Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                          Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Мрън:от работата ми правят спънки в личния ми живот.Хвал за жалост няма за сега.
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплак-минусите на сегашната ми работа станаха повече от плюсовете и се задава време разделноХвал-на 15.05 живот и здраве ще има нова страница в трудовата книжка

Коментар

Хвал: Мрън: нещо говорителите на колата почнаха да сдават багажа един след друг и скоро ще се налага, цялостна подмяна, ама какво да се прави, и тяхната не е лесна :D
                                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                                X