Най-накрая и аз си взех диагностичен кабел с преходник (да се мъчим в домашни условия с любимата).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Лудницата по пътищата-ОПЛАКВАНЕ!
Искам да ви се оплача какво ми се случи...Днес се прибирам аз към нас към 18,30ч. леко изнервена вече от ремонтите и задръстванията (из София) и на кръстовището на ул. Коломан и бул. Овча купел ми се случва случка:Идвам аз от ул. Коломан, с идеята за завия надясно по бул. Овча купел. Изчаквам аз малко, но естествено кавалерите не могат да пускат жени. И така след поредното такси, което мина и шофьора се обърна на другата страна, погледнах след него и видях, че колата не тръгва и аз дадох десен и завих. Което обаче явно не се понрави на шофьора и той тръгна директно с мен и спира до мен и почва да ми говори нещо... като ням филм.. и да ми прави знаци, че съм луда.Аз съм супер луда по принцип, но този път запазих самообладание и му направих знак с ръка да мине пред мен, защото е страшен кавалер, но той не спря да ми прави тези знаци (тип "КУ-КУ, РУ-КУ"). Тръгнаха колите и той тръгна, като "кавалер" ме подмина от ляво и продължи смело да ми показва любимия му явно знак. Аз вече не издържах и му показах среден, като гледах детето му, което седеше на задната седалка да не види какво му показвам! Този човек направо полудя. Спря рязко пред мен... като така създаде предпоставка за ПТП, не само между нас двамата, ами и за другите коли, които бяха зад нас. Слезе и викам айде явно ще ям бой. Отварям прозореца, като се надявам само да ме наплюе през процепа... евентуално, но той ми държи сметка, защо съм му показала среден?!?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Казвам му: защото не спряхте да ми показвате, че съл луда, нали сте голям кавалер!!! Направо изперках! Не ми се повярва!Той си отиде в колата и аз викам приключи се... ама не, кара този господин пред мен до кръстовището на бул. Овча купел и бул. Президент Линкълн и той завива пред мен, на чисто червено наляво, сякаш иска да избяга от мен. Явно смята, че съм го преследвала... Но мен не ми пука за този човек. Случват се такива неща всеки ден. Виждала съм и как се бият по улиците, като се скарат разни шофьори. Този сладур, обаче, завил по бул. Президент Линкълн и спрял на тротоара след спирката на автобуса, застанал зад колата си и ме снима с телефона си, как минавам с колата... Е това не ми стана ясно вече!!! Ще ме пуска в някой сайт колко примерно карам ли? Как завих на чисто зелено...??? за разлика от него! Не го разбрах... Дано не се окаже психопат, да ме преследва за в бъдеще... все пак има семейство... поне така изглеждаше, щом води дете!Хубава вечер!Дано да има по-малко луди по пътищата в София!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар