Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая и аз си взех диагностичен кабел с преходник (да се мъчим в домашни условия с любимата).
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko написа:
      Най-накрая и аз си взех диагностичен кабел с преходник (да се мъчим в домашни условия с любимата).
      И аз поръчах, чакам го да дойде и се почваме

Коментар

Случайно срещнах човека, който купи Субаруто и ми се "похвали", че преди два дни го е халосал здраво.Днес си поръчах новия 700mW лазер. :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Лудницата по пътищата-ОПЛАКВАНЕ!

Искам да ви се оплача какво ми се случи...Днес се прибирам аз към нас към 18,30ч. леко изнервена вече от ремонтите и задръстванията (из София) и на кръстовището на ул. Коломан и бул. Овча купел ми се случва случка:Идвам аз от ул. Коломан, с идеята за завия надясно по бул. Овча купел. Изчаквам аз малко, но естествено кавалерите не могат да пускат жени. И така след поредното такси, което мина и шофьора се обърна на другата страна, погледнах след него и видях, че колата не тръгва и аз дадох десен и завих. Което обаче явно не се понрави на шофьора и той тръгна директно с мен и спира до мен и почва да ми говори нещо... като ням филм.. и да ми прави знаци, че съм луда.Аз съм супер луда по принцип, но този път запазих самообладание и му направих знак с ръка да мине пред мен, защото е страшен кавалер, но той не спря да ми прави тези знаци (тип "КУ-КУ, РУ-КУ"). Тръгнаха колите и той тръгна, като "кавалер" ме подмина от ляво и продължи смело да ми показва любимия му явно знак. Аз вече не издържах и му показах среден, като гледах детето му, което седеше на задната седалка да не види какво му показвам! Този човек направо полудя. Спря рязко пред мен... като така създаде предпоставка за ПТП, не само между нас двамата, ами и за другите коли, които бяха зад нас. Слезе и викам айде явно ще ям бой. Отварям прозореца, като се надявам само да ме наплюе през процепа... евентуално, но той ми държи сметка, защо съм му показала среден?!?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Казвам му: защото не спряхте да ми показвате, че съл луда, нали сте голям кавалер!!! Направо изперках! Не ми се повярва!Той си отиде в колата и аз викам приключи се... ама не, кара този господин пред мен до кръстовището на бул. Овча купел и бул. Президент Линкълн и той завива пред мен, на чисто червено наляво, сякаш иска да избяга от мен. Явно смята, че съм го преследвала... Но мен не ми пука за този човек. Случват се такива неща всеки ден. Виждала съм и как се бият по улиците, като се скарат разни шофьори. Този сладур, обаче, завил по бул. Президент Линкълн и спрял на тротоара след спирката на автобуса, застанал зад колата си и ме снима с телефона си, как минавам с колата... Е това не ми стана ясно вече!!! Ще ме пуска в някой сайт колко примерно карам ли? Как завих на чисто зелено...??? за разлика от него! Не го разбрах... Дано не се окаже психопат, да ме преследва за в бъдеще... все пак има семейство... поне така изглеждаше, щом води дете!Хубава вечер!Дано да има по-малко луди по пътищата в София!

Коментар

Не мога да не се похваля. :D Момата не е палила цигара от една седмица.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Обух колата с четири нови летни гуми BARUM Bravuris 3 HM...Изправих и четирите джанти...

Коментар

Видях Алфа, видях Алфа ...
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                  Видях Алфа, видях Алфа ...
                  Че не беше ли виждал до сега? 164-ка ли видя?
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В Тексас няма много такива малки коли! Да, 164 ...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А аз се надявах да е 169-ка, пу лош късмет.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес сколасах да снимам най-накрая Кромата. Та да се похваля
                        Прикачени файлове
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Ovo je standart Поздравления!!! Чудесен избор!
                          Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                          FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

noriaga написа:
                            Пу-пу-пу да не и е уруки!!! Мноу лачена бе Танасе!
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              noriaga написа:
                              Пу-пу-пу да не и е уруки!!! Мноу лачена бе Танасе!
                              Еми нали е Design Giugiaro :D А най-важното е, че в багажника влиза без проблем количката на близнаците
                              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Хубава колица.Със здраве да си я караш.Интересно е ,че си ми съсед и до сега да не съм те видял а постоянно си разхождам кучето зад блока ти в градинката.

Коментар

Working...
                                X