Да се похваля - Волвото е обслужено отвсякъде - масло, филтри, ремъци, ролки, водна помпа, антифриз И да се оплача - за една година българските дупки са успели да съсипят една главина, един шарнир и един тампон на носач. За тяхната смяна ще се похваля другия месец
В тоя дух и аз да се похваля: Ситроенчето на жената е обслужено - ремъци, ролки, един тампон на двигателя... стана доста по-безшумно.Оправих си на Кромата светещата лампа за отворен заден капак - оказа се механична повреда в едно микроключе в бравата. Оправих си и неотварящата се задна дясна врата. Оказа се обаче, че след като я направих да се отваря и отвън и отвътре, се отваря отвън и както е заключена. Затова сега пак се отваря само отвътре. Ще търся да купя брава, че механизмът за заключване е с едни моторчета много особени...
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Напуснах италианския отбор на този етап. Времето ще покаже ще се върна ли...
И кде дебаркира? При Джапанките ли?
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Аре стига сте хленчили аз съм за риба. Позваите колко кълве щом ровя форума
Лентяй !!!!!!!!!!!
Ами люпи семки де Вече офциално ми е разрешено да шофирам :D Добре,че докторите се правят.че незнаят че карам от 10 дена/ама с 1 ръка/.И да сега чета и ям бял шоколад
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Напуснах италианския отбор на този етап. Времето ще покаже ще се върна ли...
И кде дебаркира? При Джапанките ли?
Аз там дебаркирах януари, но до сега държах едно подразделения при талянците... днес и синята ракета отлетя при новия си собственик и си останах само с японката.
Коментар