3 компютъра , 3 различни интернет връзки за всеки случай и накрая задклавиатурното устройство оплеска нещата с електронното записване на първокласника ...Цял ден вчера ми идеше да си блъскам главата в стената.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сключих много добра сделка и се обзаведох с това - http://casioshop.bg/AMW-703D-1AVУтре мисля да го пробвам :DИ за да има баланс едно оплакване: Мъчим се няколко човека да настроим Лабрадора, но той се опъва - пренадува"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Под натиска на щерка ми и тоталното безразличие на съпругата ми се обзаведохме с 47" умен ТВ.Хвалба: Заслужава си всяко левче. Дори безразличието на съпругата ми се превърна в нескрит интерес, а моите родители се сдобиха със стария ми, но вече не толкова "умен" ТВ.Оплакване: За да е гаргата рошава се бръкнах с допълнителни средства по закупуването на Conax модул.Оплакване 2: Снощи не съм спал докато не завършиха мачовете в цяла Европа. На HD имам толкова футболно ориентирани канали, че щастието се оказа изцяло мое. :P ...А и за световното съм готов. И тази година не наруших порочната си практика - ново световно-нов ТВ.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хвалби:Вчера кръстихме внучката, голям рев падна, не бях я виждал толкова дълго да реве, горката. Синът ми пак се върна във ФИАТ гилдията, купи си Брава, доста изгодна сделка стана, има някои елементарни работи за бутане, но със стара кола е така.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Хм, грозно, да. Но това е нормална гледка на такива празници. Ромите са много обширна тема. Завладяха селата ни, пъплят вече и в градовете. Въпрос на време е...Аз и заради това не влезнах в храма, в подножието на гробницата в Казанлък. Не му запомних името, за съжаление. Продават ми върба... върба, откъсната на 20 метра от храма от реката. Я... бе циганин! К’во да се похваля?Фиата много слуша. И под Балкана даде разход 7,8/100 газ. Това за пореден път доказва факта, че скоростта е от значение.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
dudulia написа:ele написа:Хваля се: бананът ми ще цъфти след 3 годиниA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Humppa
Да се похваля - Волвото е обслужено отвсякъде - масло, филтри, ремъци, ролки, водна помпа, антифриз И да се оплача - за една година българските дупки са успели да съсипят една главина, един шарнир и един тампон на носач. За тяхната смяна ще се похваля другия месец
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар