Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взех си изпита днес. Остават още 3 и защита на курсов проект, за тоя семестър и година.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Jimy написа:
      Похвал: успешно ремонтирах степените на климатроника! Резистора и вентилатора са пушка ... единствено имаше нужда от почистване на клемите!Оплак: никъде в Пловдив не мога да намеря 14мм вложка, звезда за 1/2 гедоре, за автомобилни свещи ... просто няма или ако има са на 3/4 ... тъпня?!
      Джими, баце, не знам точно от какво се оплакваш, но с преход нещо не става ли?И за твое успокоение да кажа - и аз нямам ключ за свещи. За това Стило трябва да е дълъг към 30 сантиметра...И... защо днес те нямаше на Събранието? Драго щеше да ми е да се видим.Хваля се: Почивам си! А на колата и трябва прахосмукачка... Ще чака.
      Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
      Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
      Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Jimy написа:
        Похвал: успешно ремонтирах степените на климатроника! Резистора и вентилатора са пушка ... единствено имаше нужда от почистване на клемите!Оплак: никъде в Пловдив не мога да намеря 14мм вложка, звезда за 1/2 гедоре, за автомобилни свещи ... просто няма или ако има са на 3/4 ... тъпня?!
        На излизане от Пловдив(посока Карлово) след последния светофар на около 100-150м от ляво има магазин за инструменти(там има от пиле мляко)
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Хваля се: Бях на изпит днес и го взех
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Оплакване: някакво лапе с колело ми откърти огледалото и избяга. оплакване2: 3ти ден не мога да си намеря огледало, от колите с десен волан не става и голяма греда..дори и ново не се намира.
            BMW E46 coupe
            Fiat Punto 1.1 LPG - ex

Коментар

Хвал: Фиату отново заприличва на кола Че вече и ще вози по-хубаво Оплак: Не е каран вече месец...липсва ми емоцията от италианското /Prodigy - Diesel power/
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

nsn написа:
                Jimy написа:
                На излизане от Пловдив(посока Карлово) след последния светофар на около 100-150м от ляво има магазин за инструменти(там има от пиле мляко)
                Да,срещу бензиностанция "Векта".
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Хвал: Прибрахме се от Боровец. Бяхме само само с брат ми и децата, без съпругите. Спокойно беше, нямаше народ, а на Маркуджик-а си беше снежно. Щерката и племенника се обслужваха сами по лифтове и влекове. Ние ( с брата ) им бяхме само за фон.Оплакване: Хем изгорях от слънце, хем се поболях от студ там горе. В момента лекувам грипни симптоми.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Оплакване http://www.standartnews.com/biznes-k...xp-233119.html Не че не се знае отдавна, но все пак си е глобална тъжна новина.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хвалба: Вчера ми доставиха субуфера, а днес обзаведох Пунтьо с оригинални стелки :D.Оплакване: Нямам грам свободно време да си боядисам джантите. Както казават във Врачанско "не знам вече колко уши имам по главата" от работа...
                      Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                      FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Хвалба:Днес се сдобих с Мареа 1,6 16в,сравнение с пунто мк1,все едно на самолет се качих
                        Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

MAKARI??? написа:
                          Хвалба:Днес се сдобих с Мареа 1,6 16в,сравнение с пунто мк1,все едно на самолет се качих
                          Честито и да те слуша :D
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

dikanio написа:
                            Оплакване http://www.standartnews.com/biznes-k...xp-233119.html Не че не се знае отдавна, но все пак си е глобална тъжна новина.
                            Хареса ми един коментар: " Потребител · 11:36 · 08.04.2014 И какво от това , и без това има огромна маса народ който просто са изключили тези ъпдейти ."И аз така. Знам, че ще е до време, но... съпругата просто реди карти.
                            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Оплакване: пак изпуснах едни 200лева... кой да ти каже, че като отидеш на олимпиада и дори нищо да не направиш, ще ти дадат сертификат, че си ходил и че УЖ си участвал в някакви научни дейности и да ти дадат право да кандидатстваш за специална стипендия... Който е студент ще ме разбере... егати
                              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Мрън - вчера правих реглаж на колата, и стенда показа заден носач - АУТ, толкова е усукан че направо трябва да се смени целия. Това от удара когато скъсах накрайника. Сега търся мост от хгт
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X