Хвал:бягах 3км за 11мин и това е първото ми бягане от 2г насам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nsn написа:Хвал:бягах 3км за 11мин и това е първото ми бягане от 2г насам.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Днес се порадвах на Теси след малко повече от месец и латиносериала от събота. Може ли да има два абсолютно еднакви тезиса с габровска регистрация и номерата да се различават само по последната буква, че и куките да ги объркат?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Днес се порадвах на Теси след малко повече от месец и латиносериала от събота. Може ли да има два абсолютно еднакви тезиса с габровска регистрация и номерата да се различават само по последната буква, че и куките да ги объркат?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Шегата, на страни. Сериозен съм, нищо, че днес е 1-ви април. И да не съм в разрез с правилата, да се оплача: свърши ми бириШката.Manowar - Татко
Коментар
-
Реших да се поглезя с една бутилШиСа от на тати виното. Да нормализирам кръвното. Наздравичката на употребяващите!!!Manowar - Татко
Коментар
-
Хм все така да стърчи стрелката за горивото! Пожелавам го на всички колеги!Да се оплача, че ме заболя главата след като платих данъка на пежото! Също така нещо се побъркаха степените на климатроника на фиатката, предполагам резистора е дал фира!И последно ... или зорлем ще ме карате да си правя хоби кар, или ще "късам и вадя" от колата, пък дано стане на поносима цена!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Малко слънце и на моята улица. Пристигнаха ми маратонките от Англия, нацелил съм номера, пърфекти са :D. А от понеделник, малко по малко започва работа по Мареата. Качвам я на платформа до Ямбол, където ще се разчаркова стария мотор и ще се сглоби новия, дано по-скоро е в движение.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Похвал: успешно ремонтирах степените на климатроника! Резистора и вентилатора са пушка ... единствено имаше нужда от почистване на клемите!Оплак: никъде в Пловдив не мога да намеря 14мм вложка, звезда за 1/2 гедоре, за автомобилни свещи ... просто няма или ако има са на 3/4 ... тъпня?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар