Е това 1 кг, много малко. Моето у дома е 3,400кг...поне толкова беше преди 2 месеца. Банков каква е тая ваксина. На зайо е 8лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
avvasilev написа:tyson написа:BANKOV - ква е тая ваксина?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:avvasilev написа:tyson написа:BANKOV - ква е тая ваксина?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
vital, Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 то може ли човек нещо да скрие, а?Хваля се, днес майка има рожден ден - да е жива и здрава. Оплаквам се: Кучетата отворили кухнята и омели каквото намерят. щетите включват една баница, манджа и кило моркови.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:vital, Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 то може ли човек нещо да скрие, а?Хваля се, днес майка има рожден ден - да е жива и здрава. Оплаквам се: Кучетата отворили кухнята и омели каквото намерят. щетите включват една баница, манджа и кило моркови.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ами те редовно дъвчат моркови. По-старото никога не е яло моркови, но покрай младото - прояде. Миналата година храних на съседката 1 месец кокошките и кучето и ходим в тандем с кучетата. Те се забиват из градината, докато нахраня животните. Резултатът след един месец беше - изкопани и нагризани моркови. Та купувах на жената десетина кола моркови...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Ами те редовно дъвчат моркови. По-старото никога не е яло моркови, но покрай младото - прояде. Миналата година храних на съседката 1 месец кокошките и кучето и ходим в тандем с кучетата. Те се забиват из градината, докато нахраня животните. Резултатът след един месец беше - изкопани и нагризани моркови. Та купувах на жената десетина кола моркови...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Слави, от 8г. имам турски ангорец Мислиш ли, че не го ваксинирам и аз, при това редовно?Синът ми ще прави 3г. след някой друг месец Стигал съм до 30-40лв. ама 100 :D Тва да не е с фризура нещо или други услуги Бтв, като го гледам твоя и той ми прилича на турски ангорец?И да не съм спам: Оплаквам се-имам вече 2 излета и двата са капо, като не броя попчетата"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ники това е положението, ваксина + кръвни изследвания е равно на 100лв. ако искаш. преди месец за ехограф и кръвни изследвания и обезпаразитяване периодично 130лв. пп Послепис тая година и аз два излета и двата не съм капоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Ники това е положението, ваксина + кръвни изследвания е равно на 100лв. ако искаш. преди месец за ехограф и кръвни изследвания и обезпаразитяване периодично 130лв. пп Послепис тая година и аз два излета и двата не съм капо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар