Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Вчера по обяд ми се обади оперативния от МВР-Габрово, за да ми съобщи, че колата ми е размазана в бетонна стена. Усещането е отвратително.
    Ко речи?Я поясни!

Коментар

fihi написа:
      Вчера по обяд ми се обади оперативния от МВР-Габрово, за да ми съобщи, че колата ми е размазана в бетонна стена. Усещането е отвратително.
      Коя кола ??? Тезиса ??? Кво е станало ?
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Младежа който е карал колата е получил епилептичен пристъп и е станало мазало. А аз през цялото време "знам", че тезиса е в бокса. И от МВР ме издирват да разберат с каско ли е тезиса или не, за да знаят дали да правят протокол и изобщо какво и как се случва покрай колата, защо е управлява от въпросния младеж и т.н. Патардията е голяма.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
          Младежа който е карал колата е получил епилептичен пристъп и е станало мазало. А аз през цялото време "знам", че тезиса е в бокса. И от МВР ме издирват да разберат с каско ли е тезиса или не, за да знаят дали да правят протокол и изобщо какво и как се случва покрай колата, защо е управлява от въпросния младеж и т.н. Патардията е голяма.
          Много кофти новина.Дано повече няма такива новини.
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Много, много кофти новина.А младежа как е? И защо изобщо е карал ТАЗИ кола? Колата как е?Ване, ти така и не ме повози с този Тезис...Все още имам надежда да стане някой ден.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

fihi написа:
              Ванка, сори з аколата, младежа- дано да е добре. Чувството ми е познато.Да не е с кола, но да гледаш как се руши апартамента ти и нищо да не можеш да направиш - мисля е горе долу равносилно. Но съдба ще трябва да дигнем глави напред.

Коментар

Immortal написа:
                Оплакване:Точно пред входа, където има денонощен портиер, осветено е, и мястото се намира на гърба на полицията - някой апаш се е опитвал да влезе в Ситроенчето. В резултат - изкривена врата в областта на ключалката, надрана боя, прецакана ключалка (вече не може да се отключва с ключ). Не е успял да влезе в колата.Но аз започнах силно да се замислям за каско.
                Чакай още , чакай .....
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Емо, теб някой да не би да ти има зъб?Немското крадяха, сега италианското пак го атакуват? Съмнително е вече Някой те е таргетирал.
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Да се похваля: Вече съм горд собственик на 5 годишно Гранде Пунто 1.3 JTD, 75 коня https://www.dropbox.com/sc/948p90b4bzi6h1l/xT4ad23VWrДа се оплача: Не ми се ходи на работа! Искам да си джиткам с колата...
                    Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)

Коментар

Fotti, честито със здраве да си я караш. И не пропускай работата, че няма да има с какво да я пълниш. Хвалба или не - мисля да предам марката с нещо ново в най-скоро време.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

emzo написа:
                        Immortal написа:
                        Оплакване:Точно пред входа, където има денонощен портиер, осветено е, и мястото се намира на гърба на полицията - някой апаш се е опитвал да влезе в Ситроенчето. В резултат - изкривена врата в областта на ключалката, надрана боя, прецакана ключалка (вече не може да се отключва с ключ). Не е успял да влезе в колата.Но аз започнах силно да се замислям за каско.
                        Чакай още , чакай .....
                        Ужас. След две разбивания за 6 месеца съм станал супер параноичен.Събуждам се през ноща и гледам през прозореца. Поне веднъш седмично сънувам, че пак са я разбили. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

да се оплача аман от Зайци или по точно карам си аз на 24. .03. 2014г по магистрала Струма приблизително туксъс скорост от 145 км/ч във 5.30 сутринта и нещеш ли пред мен изтича зайче (около 1 килограм) кръшнах леко на ляво и чукнах спирачките но УВИрезултата е :Счупена решетка (дясна малка)Счупена кора под двигателя (дясна)Сцепен Нож под бронята Пукната Броня и един заек на кайма
                          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Казва се и един заек за капама сега ме оръсиха 100 кинта за ваксина на котката
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ele написа:
                              Хвалба или не - мисля да предам марката с нещо ново в най-скоро време.
                              Разбрахме, изборът ти е много добър Т.е хвалба трябва да е

Коментар

BANKOV - ква е тая ваксина? Мене ме оръсиха -220лв. пак за колата. С предните дето дадох доближих 1к
                                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                                X