fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Младежа който е карал колата е получил епилептичен пристъп и е станало мазало. А аз през цялото време "знам", че тезиса е в бокса. И от МВР ме издирват да разберат с каско ли е тезиса или не, за да знаят дали да правят протокол и изобщо какво и как се случва покрай колата, защо е управлява от въпросния младеж и т.н. Патардията е голяма.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Младежа който е карал колата е получил епилептичен пристъп и е станало мазало. А аз през цялото време "знам", че тезиса е в бокса. И от МВР ме издирват да разберат с каско ли е тезиса или не, за да знаят дали да правят протокол и изобщо какво и как се случва покрай колата, защо е управлява от въпросния младеж и т.н. Патардията е голяма.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Много, много кофти новина.А младежа как е? И защо изобщо е карал ТАЗИ кола? Колата как е?Ване, ти така и не ме повози с този Тезис...Все още имам надежда да стане някой ден.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
fihi написа:Вчера по обяд ми се обади оперативния от МВР-Габрово, за да ми съобщи, че колата ми е размазана в бетонна стена. Усещането е отвратително.
Коментар
-
Immortal написа:Оплакване:Точно пред входа, където има денонощен портиер, осветено е, и мястото се намира на гърба на полицията - някой апаш се е опитвал да влезе в Ситроенчето. В резултат - изкривена врата в областта на ключалката, надрана боя, прецакана ключалка (вече не може да се отключва с ключ). Не е успял да влезе в колата.Но аз започнах силно да се замислям за каско.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Емо, теб някой да не би да ти има зъб?Немското крадяха, сега италианското пак го атакуват? Съмнително е вече Някой те е таргетирал."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Да се похваля: Вече съм горд собственик на 5 годишно Гранде Пунто 1.3 JTD, 75 коня https://www.dropbox.com/sc/948p90b4bzi6h1l/xT4ad23VWrДа се оплача: Не ми се ходи на работа! Искам да си джиткам с колата...Fiat Grande Punto 1.3 Multijet, 75hp (10.2008г.)
Коментар
-
emzo написа:Immortal написа:Оплакване:Точно пред входа, където има денонощен портиер, осветено е, и мястото се намира на гърба на полицията - някой апаш се е опитвал да влезе в Ситроенчето. В резултат - изкривена врата в областта на ключалката, надрана боя, прецакана ключалка (вече не може да се отключва с ключ). Не е успял да влезе в колата.Но аз започнах силно да се замислям за каско.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
да се оплача аман от Зайци или по точно карам си аз на 24. .03. 2014г по магистрала Струма приблизително туксъс скорост от 145 км/ч във 5.30 сутринта и нещеш ли пред мен изтича зайче (около 1 килограм) кръшнах леко на ляво и чукнах спирачките но УВИрезултата е :Счупена решетка (дясна малка)Счупена кора под двигателя (дясна)Сцепен Нож под бронята Пукната Броня и един заек на каймаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
BANKOV - ква е тая ваксина? Мене ме оръсиха -220лв. пак за колата. С предните дето дадох доближих 1к"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар