Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    S_BANKOV написа:
    Абе ина теб и на тоя младеж над теб много пъхи съм ви казвал че авите са ви дъвени ама айде.Какво ти трябва?
    Ключар, защо пишеш от профила на Банков?
    Мда, тържествено обещавам да не пиша повече с дебелите си пръсти от телефона.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

GaTio2 написа:
      btw защо на последната снимка има само 2 болта?повече, щеше да ти хареса ако си беше избрала едни хубави тасове, че тях да боядисаш, щеше да е по-як ефектаОплакване: очаква се утре тежък ден и следващата седмица да е също тежкаKay_, бързак си ти с 5секунди
      Само два са, защото по два от всяка джанта са свалени за да ги боядисам. И не, нямаше да ми хареса повече с тасове.
      Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

DaLinda написа:
        хвалба: 3 от 4 джанти са си на мястото, огледалата също. оплакване: мъж ми не е съгласен с розовите огледала и на заплата ще ги пребоядисваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
        Като гледам как си боядисала и тежестите след първия баланс ще стане грозна гледка. И да знаеш, че този спрей, ако не е някой спрециален, бързо се изпича и става на нищо от горещината. Аз преди си бях боядисал моите метални джанти със спрей, черен металик и бяха станали като твоите много добре, но ефектът не беше дълготраен. И, да огледалата ги боядисайте. :D Сложи си миглички на фаровете, розови.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

DaLinda написа:
          GaTio2 написа:
          btw защо на последната снимка има само 2 болта?повече, щеше да ти хареса ако си беше избрала едни хубави тасове, че тях да боядисаш, щеше да е по-як ефектаОплакване: очаква се утре тежък ден и следващата седмица да е също тежкаKay_, бързак си ти с 5секунди
          Само два са, защото по два от всяка джанта са свалени за да ги боядисам. И не, нямаше да ми хареса повече с тасове.
          Помислих, че си караш с два по принцип, а то било за снимката. Иначе щом те кефи така карай си и да не ти пука. Евалата за усилията.
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

style34 написа:
            DaLinda написа:
            хвалба: 3 от 4 джанти са си на мястото, огледалата също. оплакване: мъж ми не е съгласен с розовите огледала и на заплата ще ги пребоядисваме Yellow_Flash_Colorz_PDT_27
            Като гледам как си боядисала и тежестите след първия баланс ще стане грозна гледка. И да знаеш, че този спрей, ако не е някой спрециален, бързо се изпича и става на нищо от горещината. Аз преди си бях боядисал моите метални джанти със спрей, черен металик и бяха станали като твоите много добре, но ефектът не беше дълготраен. И, да огледалата ги боядисайте. :D Сложи си миглички на фаровете, розови.
            да бях ги оставила тежестите както са си ли ? А спрея е за метал, колко да е специален...
            Fifi - Fiat Bravo 1.6 16v 103hp, 1997

Коментар

Не бе, няма как да ги оставиш, но като ги махнат ще трябва да мацнеш с една четка мястото.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Токущо един дърт идиот ми надра задна дясна врата.Паркирала съм си съвсем нормално,а кретена излиза от една уличка с умрялата си уазка и с ужас виждам как кара с отворени врати отзад Добре че не ми свали огледалото,щото и през него мина.Ей на тия над 70 трябва да им взимат книжките
                Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Голямо мрън- счупи ми се дръжката на дясната врата, очаквам в скоро време и другата...

Коментар

nsn написа:
                    kiselo написа:
                    sa6obravoto написа:
                    Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.
                    Амчи дай го на някой майстор да ти ги запои де...няма нищо невъзможно Хвал?! : Утре ще съм към Старата Загора Дано е за хубаво! Жалко, че фиата не е в кондиция та да ида с него...Което ме навежда на мисълта...някой може ли да сподели опит от смяна на тампон на предния амортисьор...т.е. е ли възможно да се извърши в домашни условия...(самия аморт вече е свален и новия тампон е купен) дали има възможност да стане без машина за свиване на пружината?
                    По написаното от теб разбирам че нямаш скоби за пружини.вариант 1-купуваш си скоби(около 20лв за 2бр)и за напред ще си ги имашвариант 2-занасяш амортесьора в сервиз и за 5мин са ти сменили тампонавариант 3-очаквам голями упреци,ама ако си инат(искаш сам да си го направиш без пари)взимаш доста тел и всеки 2 навивки ги стягаш яко с телта като ги и застъпваш(това го правиш на три опорни точки-емблема на бенц)след това отвиваш гайката и си сменяваш тампона-пак ще повтора:това не го препоръчвам,защото е доста опасно,но не и неизпълнимо
                    Хвал: Ходенето до Загора беше за хубаво!!! Относно вариант 3...точно за него се чудех дали ще мога да го направя...ама не бях чел или чувал някой някога да го е правил с тел... и все пак вероятно ще ида на сервиз да го сменят на бързо и да я сглобявам
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: Пристигнах жив и здрав във Филаделфия.Оплакване: Снощи е валяло сняг и е студено. Трябва по спешност да ходя на шопинг,че ми се счупи ципа на якето.Голямо оплакване: Съобщиха ми,че вуйчо е много зле и очакват всеки момент да си отиде от този свят.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба:Вчера гугъл цял ден ме черпи с тпртички.Мрън:Взех Фифолина от ремонт. Скоростите са ок.Обраха ме с 1400 лв.
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Баааа*ти цената. Ужас.

Коментар

Счупих си служебния компютър Много ми е криво.
                            Brava 1.6 ELX

Коментар

Оплакване:Точно пред входа, където има денонощен портиер, осветено е, и мястото се намира на гърба на полицията - някой апаш се е опитвал да влезе в Ситроенчето. В резултат - изкривена врата в областта на ключалката, надрана боя, прецакана ключалка (вече не може да се отключва с ключ). Не е успял да влезе в колата.Но аз започнах силно да се замислям за каско.

Коментар

Вчера по обяд ми се обади оперативния от МВР-Габрово, за да ми съобщи, че колата ми е размазана в бетонна стена. Усещането е отвратително.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X