iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grisha_bravo написа:iee написа:Grisha_bravo написа:Хваля се : вчера ми докараха новата кола днес ме повозиха и покарах малко щото все пак няма номера ощеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
sa6obravoto написа:Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:sa6obravoto написа:Мрън: Няма да има таблет в колата. Оказа се, че изместването на буксите за звук и музика е невъзможно, защото лентовите кабели са преценени до милиметър и някой умен китаец е решил да икономиса букси и направо ги е запоил за платките. Хвалба: Поне не съм си хвърлил труда на вятъра, след като намерих един стар калъф на телефона, махнах му кожата и пастна идеално на мястото за таблета. Така хем няма да ме е страх да не разбият колата, защото ще мога да си го свалям когато поискам.Да не е голяма дума: утре - други ден колата ще бъде сглобена , след това отива за масло, правя застраховка и от другата седмица съм с колата.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Хвалба купих алуминиеви джанти , ще ги изправяме и след това боя на праховото боядисване и тъка. Оплаквам се всичко се нареди с "новата стара кола " ама нямаме болтове за тия джантета помощ :/ искам да са втора употреба просто излишни 30-40 лв за болтове нямам след всичко което правихме сменяхме ......Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
emzo написа:А като ти превърти стержена дори като е в тампона пружината - пак ще идеш в сервиз, най-малко да ти развият с пистолет гайката Иначе може да си купиш ел. гайковерт и да кажеш дали става за такива неща, че да не се набутвам, ако не става за нищоBravo 1.9d 97г
Коментар
-
На последната снимка...защо само два болта??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 .ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар