Отвратен съм от държанието на служителите по моргите... Държат се така, все едно не говорим за пари, а за подаръци... Боторе...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
avvasilev написа:S_BANKOV написа:Абе ина теб и на тоя младеж над теб много пъхи съм ви казвал че авите са ви дъвени ама айде.Какво ти трябва?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да се похваля колата вече е излекувана със смяна на радиатор и перка сега колата е тиха и си работи нормалноДоста майстори ме бяха подвели едните че е термостат и други гарнитура на главатаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Хваля се : вчера ми докараха новата кола днес ме повозиха и покарах малко щото все пак няма номера ощеex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Мрън: Голяма мъка се оказа вграждането на таблета в централната конзола, дори след като свалих цялото табло за да ми е по-лесно прокарването на кабелите и вземането на точни размери. Не ми се мисли какво щеше да бъде ако не го бях свалил, и ми се налагаше постоянно да слизам 6 етажа.Мрън: Надявах се да свърша утре и колата да отиде за масло и филтри в понеделник, но плановете май ще се променят, понеже боята стана на балончета. Надявам се утре поне да успея да боядисам, след това да сложа таблета и в понеделник да сглобявам таблото.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
S_BANKOV написа:Готово, само че при условие че ти ще ги монтираш Още едно мрън или хвалба в събота мисля да отида за риба на Панчарево, то риба че няма да хвана е ясно обаче ще пробвам новото оборудване/видях от СОК1 и се обзаведох и аз че днес трябва да пристигне и новата ми палатка/, ама като гледам с тия мойте бъбреци май работата отива на болница вместо на риболов.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Хваля се : вчера ми докараха новата кола днес ме повозиха и покарах малко щото все пак няма номера ощеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар