Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Новия двигател за Мареа-та не става, ще трябва да се търси друг. И между временно, ще пускам Тико-то, да се движа с него.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

През укенда ще изучавам на място постната сръбска скара и ракии. Как да не се оплача? :D :D :D
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
        През укенда ще изучавам на място постната сръбска скара и ракии. Как да не се оплача? :D :D :D
        Направо си за съжаление. Постна скара!?! Какво е това? :D :D :D
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хвалба: сложих си новите летни гуми на новите джанти.Оплакване: гумите опират отзад в носача и жилото на ръчната спирачка.Оплакване 2: ще се мине на вариант с фланци и по дълги болтове, но това значи 425лв. още към джантите с гумите

Коментар

chaveto написа:
            Хвалба: сложих си новите летни гуми на новите джанти.Оплакване: гумите опират отзад в носача и жилото на ръчната спирачка.Оплакване 2: ще се мине на вариант с фланци и по дълги болтове, но това значи 425лв. още към джантите с гумите
            10 болта струват 425лв ли?
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

Болтовете са 20бр. а покрай тях ще ми трябват и 4бр. 20мм фланци които да изнесат джантите навън

Коментар

Тази седмица само оплаквания:1 днес трябваше да пътувам за Бургас,но2 фичо се развали3 няма кой да го оправи, или как да го закарам до сервиз4 утре го почвам, въоръжен с клещи,ключ 10 и отверка Дано утре успея да го оправя и да отпътувам.

Коментар

Фифолина е в сервиз за поправка на скоростите.И. аз утре/днес вече влизам в сервиз за ремонт.поне доктора е добър.Операцията ми се размина...засега.Насрочиха я за 1 април
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Мрън Пътешествията ми до Момчилград нещо пак се върнаха. Почвам лекинко така да се дразня.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

хвалба: пуснаха ме другата седмица отпуска и мисля да използвам последния сняг да покарам ски.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване: трябват ми 700лв., а ги нямам
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване: спи ми се зверски,а нямам време за сън.Хвалба: След 1 седмица ще съм в САЩ и ще мога да се наспя :D. Върти ми се в главата да отскоча за няколко дни до Флорида за седмица и да си почивам на плажа.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

оплакване:Скапа се централното на колата.Като бонус имам си две разбити ключалки и една клеясала.Не ме изчака да ги оправя гадта.
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Съпругата ми спечели от тъпа фейсбук игра този таблет:http://www.mtel.bg/mobilen-internet-...a-A1-811Май ще намеря парите.Само хвалби.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                                Оплакване: трябват ми 700лв., а ги нямам
                                На мен ми трябват ’иляда... като оплакване.

Коментар

Working...
                                X