Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Все ще я оправиш. Вярно ,че си е пари,ама то ще си покаже като отворите мотора.Ако ти се наложи да ползваш платформа ми се обади.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      Все ще я оправиш. Вярно ,че си е пари.......
      Това за мадамата отзад ли?
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        krasio_79bs написа:
        Де да беше. Наложи се да карам от Бургас до Карнобат и обратно по магистралата за да дърпам колегата до Бургас. Мареята му изкиха нещо по мотора. Парчета алумин по пътя,пали но не работи както трябва и за 10 секунди целият радиатор стана в масло.В тъмното не се виждаше от къде са парчетата ,но не са от кутията.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

S_BANKOV написа:
          Yavor написа:
          Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :P
          Само да не се напива много, че да не вземе да заспи преди или не дай боже по време на овертюрата
          Аз не пия, да се притесняваме за колегата ThE_PuNiSHeR Хвалба: записах практика, май май колкото да взема едни 500лева
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

M5kov написа:
            Спи, повръща, поне ще излезеш от ситуацията Аз да ви се оплача - голям ужаст е при преминаването на МКБ Юнионбанк към Първа инвестиционна...Вчера отнесох два часа и половина висене в офиса им и все едно нищо...Дадоха ми някакъв токен за онлайн банкиране, който все още не работи, кредитната карта трябва да я взема от някакъв друг офис на майната си + редене по безкрайна S образна опашка...Трябва да мъкна и баща ми от село, за да си вземе новата дебитна карта, щото трябва само лично да дойде, с пълномощно нестава...На всичкото отгоре, бяха напраскали старата фамилия на жена ми по всички документи, при положение, че тя никога не им е била клиент и в старата банка си се водеше с новата фамилия, та от къде са я изровили нямам идея. И на всичкото това, госпожата започна да обяснява как жена ми трябва да си извади документ за съответствие на фамилиите от ЕСГРАОН-а, ама след върлото ни възражение се оправиха нещата и тя трябваше да си преиздаде всичките сгрешени документи наново, щото грешката си беше при тях. Сега тепърва очаквам проблеми с вноски по кредит, кредитна карта и комунални плащания и честно да ви кажа - повръща ми се!
            Защо не си закри сметката в МКБ, след което да си откриеш една нова в ПИБ или някоя друга и да си нагласиш нещата на ново?
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

GaTio2 написа:
              Хвалба: записах практика, май май колкото да взема едни 500лева
              От тук нали? -> http://praktiki.mon.bg/sp/Нека и други колеги студенти да се възползват .Оплакване няма. Добре сме, това е важно.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

И аз записах миналата седмица. Парите ще дойдат таман за морето :D Успях да се наспя най-накрая.Оплакване: стените вкъщи отново са като водопад, ама взех да свиквам вече :X :X
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

nikolce написа:
                  GaTio2 написа:
                  От тук нали? -> http://praktiki.mon.bg/sp/Нека и други колеги студенти да се възползват .
                  Оплакване по повод точно тези практики. В нашия университет единствената дата за записване за тази година беше 20-ти януари. Естествено имаше много хора, буквално се изгавриха, понеже работеше само едно гише, и почаках доста часове. По едно време излезе една госпожа и каза, че няма да одобрят всички, имали определен брой места само. Та от тогава още чакам да ме одобрят от университета Хвалба: Тодоровден е и съм именник
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

krasio_79bs написа:
                    veselin10 написа:
                    krasio_79bs написа:
                    Де да беше. Наложи се да карам от Бургас до Карнобат и обратно по магистралата за да дърпам колегата до Бургас. Мареята му изкиха нещо по мотора. Парчета алумин по пътя,пали но не работи както трябва и за 10 секунди целият радиатор стана в масло.В тъмното не се виждаше от къде са парчетата ,но не са от кутията.
                    ОГРОМНО ОПЛАКВАНЕ: Направо ми се реве. Счупена биела, пробит картер.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Главата и блока засегнати ли са ?
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Оплакване по повод точно тези практики. В нашия университет единствената дата за записване за тази година беше 20-ти януари. Естествено имаше много хора, буквално се изгавриха, понеже работеше само едно гише, и почаках доста часове. По едно време излезе една госпожа и каза, че няма да одобрят всички, имали определен брой места само. Та от тогава още чакам да ме одобрят от университета Хвалба: Тодоровден е и съм именник
                        Да от там. И колега жив и здрав !Мене веднъж ме върнаха, защото практиката не била свързана с моята специалност, а 10-15човека се писаха тази практика
                        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                          Главата и блока засегнати ли са ?
                          Не е отворен мотора. Свалихме свещите, бутнахме всяко бутало, с едно дълго нещо и на 3-ти цилиндър, буталото потъна на долу. Главата може би, но блока и вала, със сигурност са пострадали. Спазарих цял двигател днес, а старият, каквото е здраво за резерва. Пак 600лв назад.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            nikolce написа:
                            GaTio2 написа:
                            От тук нали? -> http://praktiki.mon.bg/sp/Нека и други колеги студенти да се възползват .
                            Честит Имен Ден !!! Здрав бъди !
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Е*тиии цитатите...Времето ме дразни много. По цял ден ми светят фаровете на ауто... Сутрин ли е, вечер ли е...

Коментар

GaTio2 написа:
                                Да от там. И колега жив и здрав !
                                Румен_Хинчев написа:
                                Честит Имен Ден !!! Здрав бъди !
                                Благодаря ви! За съжаление поради лошите условия, нямаше кушии, но поне изкараха конете
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X