Все ще я оправиш. Вярно ,че си е пари,ама то ще си покаже като отворите мотора.Ако ти се наложи да ползваш платформа ми се обади.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
veselin10 написа:krasio_79bs написа:Все ще я оправиш. Вярно ,че си е пари.......
Коментар
-
S_BANKOV написа:Yavor написа:Съвета е - водиш я да я успокоиш на едно кръчме, после на бар. Напиваш я, оправяте се и или ще ти стане гадже, или ще спре да ти е приятел. Ама при всички положения ще се прекрати мъчителното положение.Слушай по големите :PAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
M5kov написа:Спи, повръща, поне ще излезеш от ситуацията Аз да ви се оплача - голям ужаст е при преминаването на МКБ Юнионбанк към Първа инвестиционна...Вчера отнесох два часа и половина висене в офиса им и все едно нищо...Дадоха ми някакъв токен за онлайн банкиране, който все още не работи, кредитната карта трябва да я взема от някакъв друг офис на майната си + редене по безкрайна S образна опашка...Трябва да мъкна и баща ми от село, за да си вземе новата дебитна карта, щото трябва само лично да дойде, с пълномощно нестава...На всичкото отгоре, бяха напраскали старата фамилия на жена ми по всички документи, при положение, че тя никога не им е била клиент и в старата банка си се водеше с новата фамилия, та от къде са я изровили нямам идея. И на всичкото това, госпожата започна да обяснява как жена ми трябва да си извади документ за съответствие на фамилиите от ЕСГРАОН-а, ама след върлото ни възражение се оправиха нещата и тя трябваше да си преиздаде всичките сгрешени документи наново, щото грешката си беше при тях. Сега тепърва очаквам проблеми с вноски по кредит, кредитна карта и комунални плащания и честно да ви кажа - повръща ми се!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
GaTio2 написа:Хвалба: записах практика, май май колкото да взема едни 500лева
Коментар
-
nikolce написа:GaTio2 написа:Хвалба: записах практика, май май колкото да взема едни 500леваFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
krasio_79bs написа:veselin10 написа:krasio_79bs написа:Все ще я оправиш. Вярно ,че си е пари.......Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Оплакване по повод точно тези практики. В нашия университет единствената дата за записване за тази година беше 20-ти януари. Естествено имаше много хора, буквално се изгавриха, понеже работеше само едно гише, и почаках доста часове. По едно време излезе една госпожа и каза, че няма да одобрят всички, имали определен брой места само. Та от тогава още чакам да ме одобрят от университета Хвалба: Тодоровден е и съм именникAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Главата и блока засегнати ли са ?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:nikolce написа:GaTio2 написа:Хвалба: записах практика, май май колкото да взема едни 500леваFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар