Да ви се похваля колеги От днес вече съм Магистър Инженер Н. Александров :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване - не мога да намеря никакви фарове за ролбара който изработвам.Всичко е или много скъпо или смешно.Искам нещо с гладки стъкла с диаметър около 14 см. може и втора употреба ,но попадам все на Hella на страшни цени.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Вчера ходих на спектакъл на Стоянка Мутафова в Шумен. Велика актриса , хора !!!Утре заминавам на регата , която ще се проведе с гребно-ветроходни лодки ,,ЯЛ-6’’ , и която се казва ,,Трети март’’.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Болни сме в къщи...Жената я пипна грипа преди три дни, днес и аз вече съм втасал, с температура. Болни родители с бебе... Лошо...Децата засега са здрави. Големия е изолиран в стаята си и го тъпча с противовирусни препарати и имуностимуланти. За малкия само можем да стискаме палци да не го хване. Какъв зор ще бъде с бебе на 40 дни ако се разболее... Ума ми не го събира. Надеждата ни е че защото е на кърма, ще получи от майка си антитела наготово... Мамка му. Днеска имам само оплакванияAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Болни сме в къщи...Жената я пипна грипа преди три дни, днес и аз вече съм втасал, с температура. Болни родители с бебе... Лошо...Децата засега са здрави. Големия е изолиран в стаята си и го тъпча с противовирусни препарати и имуностимуланти. За малкия само можем да стискаме палци да не го хване. Какъв зор ще бъде с бебе на 40 дни ако се разболее... Ума ми не го събира. Надеждата ни е че защото е на кърма, ще получи от майка си антитела наготово... Мамка му. Днеска имам само оплакванияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар