Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ви се похваля колеги От днес вече съм Магистър Инженер Н. Александров :P

--------------------

Коментар

Айде вече колеги по два показателя Честитка!
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

хвал:вече с лятните гумимрън:карето тропа
        Bravo 1.9d 97г

Коментар

Huku написа:
          Да ви се похваля колеги От днес вече съм Магистър Инженер Н. Александров :P
          Ще те настигна след 4години Оплакване: трябва да се слагат летни гуми -> да се купят нови
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Оплакване - не мога да намеря никакви фарове за ролбара който изработвам.Всичко е или много скъпо или смешно.Искам нещо с гладки стъкла с диаметър около 14 см. може и втора употреба ,но попадам все на Hella на страшни цени.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вчера ходих на спектакъл на Стоянка Мутафова в Шумен. Велика актриса , хора !!!Утре заминавам на регата , която ще се проведе с гребно-ветроходни лодки ,,ЯЛ-6’’ , и която се казва ,,Трети март’’.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване 1: бях си набелязал една кола и някой я отнесе под носа ми.Оплакване 2: трябваше да съм отпуска другата седмица , но не ме пускат.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Оплакване: От много стигнахме до а след още и много изглеждахме така и сега ми се Само ей такива оплаквания да има :D
                  Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

От понеделник излизам отпуск-уж 1 месец,пък да видим

Коментар

sa6obravoto написа:
                      Оплакване: От много стигнахме до а след още и много изглеждахме така и сега ми се Само ей такива оплаквания да има :D
                      И аз имам подобни оплаквания.

Коментар

Immortal написа:
                        sa6obravoto написа:
                        И аз имам подобни оплаквания.
                        Мхм! Дай Боже всекиму! Само дето не ще да идва!Май нещо по средата спряхме!
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Да му ***** ****...Голямооо оплакване: продадох колата на някакъв мърляч дето ще я съсипе. Трябва да сменям аватара... И на всичко отгоре 2 часа по-късно беше спрял точно срещу другата ми кола без изобщо да знае, че е моя. Това ако не е съдба... Още повече ми се влоши настроението...

Коментар

Болни сме в къщи...Жената я пипна грипа преди три дни, днес и аз вече съм втасал, с температура. Болни родители с бебе... Лошо...Децата засега са здрави. Големия е изолиран в стаята си и го тъпча с противовирусни препарати и имуностимуланти. За малкия само можем да стискаме палци да не го хване. Какъв зор ще бъде с бебе на 40 дни ако се разболее... Ума ми не го събира. Надеждата ни е че защото е на кърма, ще получи от майка си антитела наготово... Мамка му. Днеска имам само оплаквания
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              Болни сме в къщи...Жената я пипна грипа преди три дни, днес и аз вече съм втасал, с температура. Болни родители с бебе... Лошо...Децата засега са здрави. Големия е изолиран в стаята си и го тъпча с противовирусни препарати и имуностимуланти. За малкия само можем да стискаме палци да не го хване. Какъв зор ще бъде с бебе на 40 дни ако се разболее... Ума ми не го събира. Надеждата ни е че защото е на кърма, ще получи от майка си антитела наготово... Мамка му. Днеска имам само оплаквания
                              Лошо Явка! Пазете бебето! Вие ще се оправите.Бързо оздравяване на цялото семейство!
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване - преди малко разбрах,че трябва да се изръся с 210 лъва данък за автомобила си.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X