абе май ти го е взела вече Майната и на специализираната помощ, карай да е весело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
оплакване: нашия преди около 1/2г(беше на 1г5м) при блиска среща с ръба на спалнята се сдоби с 3 шева над веждата. Беше точно на рожденния ден на майка му. хвалба: доктора много добре се справи с/у 100лв (имахме си и направление за хирург) и вече почти не се забелязва че е шит.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Tornado написа:Да се похваля какво скалъпих за има няма 1 ден.Сега започва голямото заваряване и шлайфане.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
didich написа:Някой май е решил да си играе на блъскащи колички в градски условия , това си заслужава човек да си го направи и като го засече някой нахален тип с кеф да си оставиш боята от ролбара в/у негоFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
avvasilev написа:Хвалба: На 24 януари, на Летище Франкфурт изпуших последната си цигара! Поне така се надявам, де ... :Dnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Като сте почнали за килограми - свалих 30 килограма за 1 година, без някакви хапчета, спортуване и сериозни диети.Просто изключих тотално хляба от менюто - това хвалбаОплакване: Хване ме грипаХвалба: Да чукна на дърво, го изкарах го съвсем леко за 3 дни, за разлика от обкръжението ми, където го карат средно по седмица.Хвалба: Одобриха ме в една зъботехническа лаборатория и ще карам студентска практика тамОплакване: Някой пак краде горивото и обарва колите пред входа и май май ще се слагат камери.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Та да ви споделя мойто оплакване: появи се жълтата лампа на таблото огледах всичко си свети но и тя продължи да си свети, до един момент в който ми изгасна лампата за къси светлини на таблото. Паля колата и хоп и километража го няма/електронния/ Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 .Някой ако има идея какво става нека сподели но на лично за да не спамим- благодаря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар