Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Баси, кво е това паркиране бе?
    МанЯшко! Айде да не съм офф:Преди два часа открих, че в превода на дипломата ми има поне една грешка!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

style34 написа:
      Баси, кво е това паркиране бе?
      И тука в Пловдив ги има такива, оставят си колите на свободна, умишлено за да можи да ги избуташ сутринта като тръгваш за работа.

Коментар

Добре де, ама то някой от крайните трябва да избутат 4 коли да излязат. Скоро трябваше до Спешното да ходя през нощта. И кво прайм?
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

style34 написа:
            Добре де, ама то някой от крайните трябва да избутат 4 коли да излязат. Скоро трябваше до Спешното да ходя през нощта. И кво прайм?
            TAXIБез това 90+% от населението се оказва, че същата вечер ще са "цокали"
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

krasio_79bs написа:
              Не намирам думи да го опиша.
              Ако в подобен на този случай ми се наложи по спешност да изляза ще съм краен в проявата ми на местен патриотизъм . На всеки един от тези тарикати като им се наложи да си купят на другия ден по 4 нови гуми, повече няма да спират така със сигурност.

Коментар

Хвалба:Поне директорката в яслата на малкия излезе разбран човек след разговора ми с нея.Оплакване:Спи ми се и съм нощна смяна довечера.Колата и тя е мръсна до неузнаваемост,ама и като гледам кви каши е времето няма смисъл от миене.Скоро с тази зима на скиорите ще им се наложи да карат само водни ски.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ntodorov написа:
                  Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...
                  В Бургас е Нейчо.Паркинга е пред бл. 177 в кс Славейков.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Днес смених маншон на външното каре + 2 биалетки и предницата заспа
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

хвал:снощи си изкарахме страхотно с приятелимрън:цял ден ми е терсене
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

ntodorov написа:
                        Колега повярвай не е само в Бургас това поведение на "шофьори". Тук във София са по зле, мен ме удариха и ми нарязаха гумата за една вечер,а бях спрял на обичайното място, не е пречела колата. До сега в Бургас ми се е случвало само веднъж някой да ме е удрял, а тук почти всеки ден нови поражения. Просто няма контрол при шофьорите и куцо,кьораво сакато се е качило на кола и се вози.Да не е офф Оплакване: От редовната сесия си взех два изпита, на поправка съм по 3 предмета и то за 3 дни.

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Hahuashasahsha еб.си тетриса. Да се похваля Фиатката отново е на пътя . :P
                          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                          .

Коментар

...
                            krasio_79bs написа:

Коментар

krasio_79bs написа:
                              Гледайте всичко от положителната страна - няма паркирали в градинката
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                                style34 написа:
                                TAXIБез това 90+% от населението се оказва, че същата вечер ще са "цокали"
                                Правилно, май и ти си забелязъл кръчмата на снимката, явно половината от колите са на тези които се намират в нея.

Коментар

Working...
                                X