style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
krasio_79bs написа:Не намирам думи да го опиша.
Коментар
-
Хвалба:Поне директорката в яслата на малкия излезе разбран човек след разговора ми с нея.Оплакване:Спи ми се и съм нощна смяна довечера.Колата и тя е мръсна до неузнаваемост,ама и като гледам кви каши е времето няма смисъл от миене.Скоро с тази зима на скиорите ще им се наложи да карат само водни ски.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
ntodorov написа:Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...
Коментар
-
ntodorov написа:Краси. Това в Бургас ли е ? Оплакване: Ако ли да - наистина се отчайвам за града ни. Често ставам свидетел на такива безумни, нелогични, аморални и буквалноненормални действия от водачи на МПС-та. Ходейки в други градове из милата ни татковина не срещам такива "чудеса", пък колкото и да ги търся.От два дена имам НОВА "рана" - този път на задната врата получена ОТНОВО на паркинга пред дома ми. Раните ми са от вандалски отваряния на врати от приходящи автомобили ( има поликлиника до дома ми). Хвалба: Винаги паркирам колата си надлежно с нужното отстояние между съседните коли. Паркирал съм и паркирам така, че да не обременявам или затруднявам маневрите, на която и да е кола от паркинга дори и да се налага колата ми да нощува на по-далечно от "обичайното" място. И въпреки всичко...
Коментар
-
u_bo
-
emzo написа:style34 написа:Добре де, ама то някой от крайните трябва да избутат 4 коли да излязат. Скоро трябваше до Спешното да ходя през нощта. И кво прайм?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар