Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:вчера малък Попар стана на две годинкиХвалба; изкара рождения ден в яслата с децатаи торта с любимото мече Gummy bear и ревейки цял денОплакване в следствие на горното се върна на насинено от дърпане ухо- от кого ли...................................... как да не ги нариташ.........
    Прикачени файлове

Коментар

Sandra написа:
      Хвалба:вчера малък Попар стана на две годинкиХвалба; изкара рождения ден в яслата с децатаи торта с любимото мече Gummy bear и ревейки цял денОплакване в следствие на горното се върна на насинено от дърпане ухо- от кого ли...................................... как да не ги нариташ.........
      Да ви е здрав !Пък за ухото - думи нямам !
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ще ми пипнат детето и както казваше едни познат "като влуезнем с бухалката и, че се заглават сичките" ...
        punto HGT

Коментар

Вчера, за пореден път, се убедих, че шофьорите на BMW са малоумни, комплексирани киселяци. Аман от некадърници.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

оплакване във връзка с оплакването на Попарови: нашия няма още 2г и вече се оплакват от него. В групата в яслата бил най-палавия. Направо не ми се мисли нагоре какво ще става ако продължава така.
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

Sandra написа:
              Зa оплaквaнето ти сaмо дa не нaмесвa и вуйчото,че тогaвa стaвa весело.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

z_sutrov написа:
                оплакване във връзка с оплакването на Попарови: нашия няма още 2г и вече се оплакват от него. В групата в яслата бил най-палавия. Направо не ми се мисли нагоре какво ще става ако продължава така.
                Радвай се и то много Значи изразходва много енергия там и в къщи ще е една идея по уморен. Нещо госпожите станаха много изнежени и много се оплакват. Едно време другарките не правеха така И какво очакват след като директорките записват по 35 деца в група за да вземат повече субсидии ...
                Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                  z_sutrov написа:
                  Радвай се и то много Значи изразходва много енергия там и в къщи ще е една идея по уморен. Нещо госпожите станаха много изнежени и много се оплакват. Едно време другарките не правеха така И какво очакват след като директорките записват по 35 деца в група за да вземат повече субсидии ...
                  оплакване: мда ама не. ние заспиваме той не. късно заспива и рано става. снощи заспа със зор 22 и малко, а сутринта в 6:20 беше изправен на кошарата повтаряйки "кола, кола......" като развален грамофон. Те може да записват по 35 деца , но при нас не са повече от 15-16 действително никога в група .
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    п.п. Айде че станахме за БГ МАМА...
                    Хвалба: колегата даде рецептата, утре ще се направи Оплакване: програмата ми за семестъра пак е чудо и приказ... 2 дена по 2 часа, другите дни пълни и тия 2 дена четвъртък и петък
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

От днес съм 9 дни на работа /без прекъсване/.И то ти го сервират 7 минути преди да си тръгнеш/да не можеш да спориш/
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Sandra, да вие е жив и здрав. И да ви радва много. А, че е палав, ами... време му е.Между другото, какво пише на фланелата му?
                        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          ...Не бях правил от поне 25 години и продуктите са се променили, но пак става.Вкуса стана точно какъвто го помня...
                          Току ще погълнах една средно голяма купа с течен шоколад по тази рецепта :D ! Бива го, вкусът е същият, какъвто очаквах и какъвто го помня. Нещо в консистенцията не е баш същото и по спомен нашият едно време беше малко по-светъл, но много ми хареса! И една препоръка от мен за чревоугодниците, които ще го опитат : този течен шоколад винаги съм го ял ледено студен и поне на мен така ми харесва най-много. Днес понеже нямах търпение да чакам, си го сложих за един час във фризера и стана божествен.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            ...Не бях правил от поне 25 години и продуктите са се променили, но пак става.Вкуса стана точно какъвто го помня...
                            Току ще погълнах една средно голяма купа с течен шоколад по тази рецепта :D ! Бива го, вкусът е същият, какъвто очаквах и какъвто го помня. Нещо в консистенцията не е баш същото и по спомен нашият едно време беше малко по-светъл, но много ми хареса! И една препоръка от мен за чревоугодниците, които ще го опитат : този течен шоколад винаги съм го ял ледено студен и поне на мен така ми харесва най-много. Днес понеже нямах търпение да чакам, си го сложих за един час във фризера и стана божествен.
                            Да - ледено студен! Това е истината.А относно консистенцията и цвета... Аз го отдавам на разликата в качеството на продуктите навремето и сега...Сухото мляко че е сухо-сухо е, но колко ли мляко има в него. Какаото, че е на прах - на прах е, но колко ли какао има в него?Ако ти е тъмен - сложе едно или половин лъжица какао по-малко и готово. Гледам, че и на какаото слагат някакви проценти на кутиите,та може да е различна концентрация. Да Ви е сладко! :D
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не намирам думи да го опиша.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Баси, кво е това паркиране бе?
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X