Хвалба:вчера малък Попар стана на две годинкиХвалба; изкара рождения ден в яслата с децатаи торта с любимото мече Gummy bear и ревейки цял денОплакване в следствие на горното се върна на насинено от дърпане ухо- от кого ли...................................... как да не ги нариташ.........
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sandra написа:Хвалба:вчера малък Попар стана на две годинкиХвалба; изкара рождения ден в яслата с децатаи торта с любимото мече Gummy bear и ревейки цял денОплакване в следствие на горното се върна на насинено от дърпане ухо- от кого ли...................................... как да не ги нариташ.........FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Sandra написа:Хвалба:вчера малък Попар стана на две годинкиХвалба; изкара рождения ден в яслата с децатаи торта с любимото мече Gummy bear и ревейки цял денОплакване в следствие на горното се върна на насинено от дърпане ухо- от кого ли...................................... как да не ги нариташ.........първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
z_sutrov написа:оплакване във връзка с оплакването на Попарови: нашия няма още 2г и вече се оплакват от него. В групата в яслата бил най-палавия. Направо не ми се мисли нагоре какво ще става ако продължава така.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:z_sutrov написа:оплакване във връзка с оплакването на Попарови: нашия няма още 2г и вече се оплакват от него. В групата в яслата бил най-палавия. Направо не ми се мисли нагоре какво ще става ако продължава така.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:...Не бях правил от поне 25 години и продуктите са се променили, но пак става.Вкуса стана точно какъвто го помня...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:kiro_of_the_day написа:...Не бях правил от поне 25 години и продуктите са се променили, но пак става.Вкуса стана точно какъвто го помня...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар