slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
-
Тази година ми писна вече от болести ,грипове ,вируси ,таласъми и какви ли не извратени заразни боклуци.Повече пъти съм посещавал аптеките отколкото хранителните магазини.Факта ,че двете дъщери са на училище ,малкия на ясла ,а ние на работа си казва думата.Всеки мъкне постоянно болести.Още на 1 януари бяхме по доктори ,а на 2 приети вече в детско отделение Казанлък с диагноза пневмония.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Изрових една забравена рецепта за домашен течен шоколад и сега отново се наслаждавам на резултата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Изрових една забравена рецепта за домашен течен шоколад и сега отново се наслаждавам на резултата!Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Изрових една забравена рецепта за домашен течен шоколад и сега отново се наслаждавам на резултата!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честита 50-тарка снейк И аз помня едно време майка като правеше бял и кафяв течен шоколад. Майко мила едвам се удържах да не го изям наведнъж, а като се появи брат ми стана още по-сложно :DДа се оплача, падна ми осветителното тяло пред гаража. Проникнала е влага, обледило е, от леда е паднало и тази сутрин го намерих пръснато на земята."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
1 пакетче краве масло 125 гр.1 пакет сухо мляко-250г. 0.250 кг прясно мляко6 супени лъжици какао на прах-чисто0.200 кг пудра захар1 лъжица ром или есенция ром1 ванилия или есенция ванилияСухото мляко, какаото и пудрата запар се смесват и разбъркват на сухо до придобиване на еднакъв цвят в подходящ за бъркане с миксер съд. Но го разбъркайте с бъркалките без да включвате миксера, че ще се видитге в чудо. Маслото се разтапя внимателно /без да ври и загаря/ с постоянно бъркане в метален съд на котлона и се добавя мякото.Препоръчвам температурата на тази консистенция да стане около 40 градуса- да се търпи с пръст.След това се бърка с миксера като се изсипва млякото при прахообразните на по малко.Добавят се и есенциите и се бърка докато стане.Няма нищо сложно-въпроса е да не стане на грашки.Изсипва се в малки чашки и се поставя във камерата на хладилника.След около 12часа е екстра. А любимото ми е да оближа съда в който е разбъркван. Не бях правил от поне 25 години и продуктите са се променили, но пак става.Вкуса стана точно какъвто го помня. Навремето сухото мляко беше само ЛАКТАН и се продаваше в аптеките. Есенциите се слагат според вкуса. Аз личто сложих по 1/3 от шишенцата с есенция дето ги продават н Кауфланд. Те са съвсем мънички - по две в опаковка-.Следващият път мисля да го направя с 200 мл. прясно мляко или да потърся домашно такова за да е лееееко по-гъст.п.п. Айде че станахме за БГ МАМА...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Снощи за малко да се разделя с любимата. Получих оферта на която сериозно се замислих. Като се прибрах вкъщи ми беше едно такова никакво и цяла вечер се чудих, сбърках ли или не. Но както са казали старите хората - "Всяко зло, за добро".Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Снощи за малко да се разделя с любимата. Получих оферта на която сериозно се замислих. Като се прибрах вкъщи ми беше едно такова никакво и цяла вечер се чудих, сбърках ли или не. Но както са казали старите хората - "Всяко зло, за добро".Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар