Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GaTio2 написа:
    Хвалба: грабнах евростипендията - шест стотака :D как да не се похваля, хаха.
    Браво. Това са едни от малкото евро-пари, които отиват по точните си места. Дерзай. Щом са тръгнали евро-парите към теб - чакай още. :P
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Да се похваля: В последно време много често съм в Момчилград. Скоро и причината за честите ми посещения там ще излезе наяве.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
        Да се похваля: В последно време много често съм в Момчилград. Скоро и причината за честите ми посещения там ще излезе наяве.
        Нещо на трафик ми намирисва...
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Благодаря Ви! А нещата отиват на добре, май ще ги вземам редовно всеки семестър . Слави ти само ела! :PОплакване/хвалба: мразя да пазарувам дрехи... и особено дънки, супер съм нестандартен и не мога си харесам :D
          Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Хвалба: жената от днес е законен шофьор Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Оплакване: Документите и ключовете на Пунтьо вече са в чантата й.
            Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
            FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

VMarinkov написа:
              Хвалба: жената от днес е законен шофьор Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Оплакване: Документите и ключовете на Пунтьо вече са в чантата й.
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

fihi написа:
                И да не се обадиш, при всички случаи минаваш през Кърджали.
                Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Оплакване 1: От 10 дни чакам една кифла да ми изпрати малко колетче по куриер и още не съм го получил.Оплакване 2: От сервиза на Никон ми вдигнаха кръвното, след като друга кифла не помнила какво сме се разбрали. Не стига,че не помни договорката ни, а не спазва и договора, който имат. Искрено се надявам да не ми съсипят техниката умишлено.Защо почти всички проблеми са свързани с женска намеса???
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба - 345 лв. за данък ,Го ,преглед и винетка за новата година като ГО е на вноски.Гориво за лакомията около 10 лв. газ на седмица и 20 лв. бензин за месец.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

хвалба- хванах 200 лв от еврофутболОплакване - върнах половината в еврофутбола

Коментар

Вече съм в отпуск
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

хвал:колата е измита и изчистена че беше..........мрън:трябва да се взима винетка за "перфектните" ни пътища
                          Bravo 1.9d 97г

Коментар

Оплакване: "Резнаха ми зелката", т.е. пак съм безработен. Търся си работа. За 3-ти път така се случва, че ме махат с първата вълна и после уж ще има друга, но вместо това назначават наново. Но ще трябва да го преживея, животът продължава.
                            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Голямо оплакване-някой, няма да го наричам както ми идва на език, се е постарал да ми счупи форумската лента на рег. номер. Половината липсва. Подозирам някой хейтър, това е втората лента за няма и година( предната я свиха цяла).

Коментар

може да е някой срамежлив фен :D ще предложим на УС да го впише в годишния отчет като дейност по популяризиране на форума сред различните обществени слоеве.оплакване: никой не ще да ми счупи лентите на александър ауто, че да си сложа и аз едни форумски.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X