Еееее, "Чук и Гек". Това е класика. Когато бях дете тези шейни бяха, как да кажа... Е класа, сравняван с моето Стило. Но трудно се управляват, да знаеш и трудно спират. Пази децата и внимавай от къде се пускат. Колеги, имам нужда от помощ. Цял след обяд се мъча да кача 20-тина снимки от Итал феста. На таба са и се мъча да ги прехвъля на компа, пращам си мейли, оттам ги местя, ресайз ... абе не ми се говори.Пешо ми казва, сложи ги в дроп бокс. Е, ми като не знам как.Дайте решение. Да ги компресирам, да ги пратя на някого, за да ги постави на нужното място.Бе я да отворя тема аз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lhristov написа:Еееее, "Чук и Гек". Това е класика. Когато бях дете тези шейни бяха, как да кажа... Е класа, сравняван с моето Стило. Но трудно се управляват, да знаеш и трудно спират. Пази децата и внимавай от къде се пускат. Колеги, имам нужда от помощ. Цял след обяд се мъча да кача 20-тина снимки от Итал феста. На таба са и се мъча да ги прехвъля на компа, пращам си мейли, оттам ги местя, ресайз ... абе не ми се говори.Пешо ми казва, сложи ги в дроп бокс. Е, ми като не знам как.Дайте решение. Да ги компресирам, да ги пратя на някого, за да ги постави на нужното място.Бе я да отворя тема аз...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:todorshalev написа:Оплакване 2: Аман от философи във форума карат ме да спра да пиша неща който знамManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Да се оплача: не съм карал Москвич отдавна, а така ми се ще да усетя отново тръпката на руското возило.
Коментар
-
Баси студеният душ , с който ме оляга в НАП ( то и в декларацията го пише де ).Не съм си внасял авансово данъкът и сега отстъпка от 5% ( 257.00 лева ) нанай ....Да бях направил някакво дарение ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nsn написа:мрън:скъсаха се болтчетата(които бяха залепени с лепило,понеже се отвиваха) на лявата полуоска(5бр) и едно е изпаднало-интересното е че нямаше шумове,вибрации,като изключим щракането на карето на пълен ляв/десенBravo 1.9d 97г
Коментар
-
коцев написа:Руменчо, аз пък да ти се похваля ,че Пандата излезе чудесна количка при тоя сняг и заледен път. :D :D :D Браво на италианците!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
GaTio2 написа:Хвалба: грабнах евростипендията - шест стотака :D как да не се похваля, хаха.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар