Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еееее, "Чук и Гек". Това е класика. Когато бях дете тези шейни бяха, как да кажа... Е класа, сравняван с моето Стило. Но трудно се управляват, да знаеш и трудно спират. Пази децата и внимавай от къде се пускат. Колеги, имам нужда от помощ. Цял след обяд се мъча да кача 20-тина снимки от Итал феста. На таба са и се мъча да ги прехвъля на компа, пращам си мейли, оттам ги местя, ресайз ... абе не ми се говори.Пешо ми казва, сложи ги в дроп бокс. Е, ми като не знам как.Дайте решение. Да ги компресирам, да ги пратя на някого, за да ги постави на нужното място.Бе я да отворя тема аз...
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
      Еееее, "Чук и Гек". Това е класика. Когато бях дете тези шейни бяха, как да кажа... Е класа, сравняван с моето Стило. Но трудно се управляват, да знаеш и трудно спират. Пази децата и внимавай от къде се пускат. Колеги, имам нужда от помощ. Цял след обяд се мъча да кача 20-тина снимки от Итал феста. На таба са и се мъча да ги прехвъля на компа, пращам си мейли, оттам ги местя, ресайз ... абе не ми се говори.Пешо ми казва, сложи ги в дроп бокс. Е, ми като не знам как.Дайте решение. Да ги компресирам, да ги пратя на някого, за да ги постави на нужното място.Бе я да отворя тема аз...
      Дадох ти предложение в темата.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Фифи вече е с бензинова помпа като хората, и масалцето и смених. Иначе понастинах докато се занимавах с това.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

todorshalev написа:
          Оплакване 2: Аман от философи във форума карат ме да спра да пиша неща който знам
          Аз отдавна спрях да пиша - по същата причина...

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
            todorshalev написа:
            Оплакване 2: Аман от философи във форума карат ме да спра да пиша неща който знам
            Аз отдавна спрях да пиша - по същата причина...
            +1Да се оплача: не съм карал Москвич отдавна, а така ми се ще да усетя отново тръпката на руското возило.
            Manowar - Татко
            Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
            Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
            Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
            Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
              Да се оплача: не съм карал Москвич отдавна, а така ми се ще да усетя отново тръпката на руското возило.
              Щом е за fihi може да се уреди през месец май, но звяра не е руски, а СЪВЕТСКИ и не от най-бавните http://vbox7.com/playc42d89d83

Коментар

Баси студеният душ , с който ме оляга в НАП ( то и в декларацията го пише де ).Не съм си внасял авансово данъкът и сега отстъпка от 5% ( 257.00 лева ) нанай ....Да бях направил някакво дарение ....
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Руменчо, аз пък да ти се похваля ,че Пандата излезе чудесна количка при тоя сняг и заледен път. :D :D :D Браво на италианците!
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Страааашна е Пандата Тия с големите джипове не могат да повярват как ги заобикалям :DОплакване: Липсва ми Пандата

Коментар

nsn написа:
                      мрън:скъсаха се болтчетата(които бяха залепени с лепило,понеже се отвиваха) на лявата полуоска(5бр) и едно е изпаднало-интересното е че нямаше шумове,вибрации,като изключим щракането на карето на пълен ляв/десен
                      мрън:в резултат на горното се е счупил кожуха на скоростите и последва сваляне,заваряване,качване и сега хода на скоростния лост на страни е много стегнат(явно от заварката е дръпнало и сега от втора на трета и от пета на четвърта е ужасно да превключваш)
                      Bravo 1.9d 97г

Коментар

коцев написа:
                        Руменчо, аз пък да ти се похваля ,че Пандата излезе чудесна количка при тоя сняг и заледен път. :D :D :D Браво на италианците!
                        Аз ли не ги знам ? Майстори са те !!!

Коментар

оплакване: от няколко дена АудиЛина не пали. Предчувствам, че ще фалирам
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба: грабнах евростипендията - шест стотака :D как да не се похваля, хаха.
                            Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
                              Бравос !!!

Коментар

GaTio2 написа:
                                Ем тогава ще черпиш, следващата неделя, знаеш къде Снощи си взех две въдици втора употреба, страхотни са, едната е чист карбон и е супер лека другата си е боздуган, ама за 10лв. толкова
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X