Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възпитаните хора просто казват "честито"!Хвалба: след седмица отново ще почивам цели 9 дни.
    Един за всички, всички за мен

Коментар

Няма как да няма такива коментари като изцепите такова нещо ... Похвал:От утре съм командировка в София.Оплакване:Тая година хич не почва хубаво във всякакъв план ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Похвал:От утре съм командировка в София.
        форумната среща е от 12 часа в ресторант "Ръченица". оплакване: почна се пазаруването за фиата Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 хвалба: всичко в списъка, освен накладките, е на 6 години
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

avvasilev написа:
          presinka написа:
          S_BANKOV написа:
          Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?
          Капата си е Капа. Товае автомобил за ценители и аристократи. Моята остава за пътуване извън София.
          Баси аристократите, които карат 12+ годишни, морално остарели талиги! Умирам си от смях, някой като се изхвърли и оцапа тавана! Да не съм оффтопик:Хвалба:Имам си Buick Century, 2003 год. ... дъртичка, но аз не съм граф.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

То говедо туй бе , не е овен .
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
              То говедо туй бе , не е овен .
              Грешката е моя.
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Днес капарирах едно такова зелено с много очи
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Уникална и удобна кола е !И аз ще пратя едно прошение , че искам такава .

Коментар

Мултипла!Познах.Пу за мен...
                    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Хвалба - днес успях да си оправя ABS на Зетата без да наливам средства по МАЙСТОРИ.Оплакване-от 1 януари тази година ми е тръгнало само на болести в семейството.Не съм влизал толкова пъти в хранителен магазин колкото в аптеки.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба :Отпуск съм (ама незнам докога)Оплакване: Снимали са ме с MAN-a вчера ми се обади началника имам снимка от мобилна камера при знак 60 съм минал със 75е не само аз имам снимка де общо са 9 хубавото е че доколкото знам вече снимките от Мобилна камера са невалидниОплакване 2: Аман от философи във форума карат ме да спра да пиша неща който знам
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

А трябва да са си валидни......
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

todorshalev написа:
                            Хвалба :Отпуск съм (ама незнам докога)Оплакване: Снимали са ме с MAN-a вчера ми се обади началника имам снимка от мобилна камера при знак 60 съм минал със 75е не само аз имам снимка де общо са 9 хубавото е че доколкото знам вече снимките от Мобилна камера са невалидниОплакване 2: Аман от философи във форума карат ме да спра да пиша неща който знам
                            Валидни са и се приготви да плащаш.Чак като излезе решението в държавен вестник тогава е в сила.

Коментар

Какво си купих днес, ............за децата де!В почти перфектно състояние. Най-много една боя, но ще се прикрият следите от подвизите през годините.
                              Прикачени файлове
                              Lupo - The Monster
                              Е83 3D

Коментар

Класика ! Да се пързалят със здраве !

Коментар

Working...
                                X