Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 6-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Immortal написа:
    Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!
    Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.П.П. Жената също много се беше ядосала и за да се успокои, се сдоби с малка градска колица.
    Ха честито дидо за кромата.От новите кроми ли ?Мрън - Все още си карам капохода на бенз градско.
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

presinka написа:
      S_BANKOV написа:
      Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?
      Капата си е Капа. Товае автомобил за ценители и аристократи. Моята остава за пътуване извън София.
      Аз като не съм такъв какво да правя.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба или оплакване, не знам. Та, тоя семестър, много лабаво минават лекциите, я ни пускат по-рано, я преподавателите не идват. Не знам изпитите как ще са.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

мрън:скъсаха се болтчетата(които бяха залепени с лепило,понеже се отвиваха) на лявата полуоска(5бр) и едно е изпаднало-интересното е че нямаше шумове,вибрации,като изключим щракането на карето на пълен ляв/десен
          Bravo 1.9d 97г

Коментар

1

Дойде ред и аз да драсна нещо в тази тема . Хвалба - много леко запали Бравчо във студа след поледицата . Оплакване- след 15-мин работа на място и вече топъл мотор изгасна сам . Диагноза , скъсан ангренажен ремък и леко чукнати 2-ва клапана . Ролки и ремъци сменени преди 45 000км.
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Дайко ли ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Дайко ли ?
                Да
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Оплакване и аз съм с дайко.Хвалба честито на Дидо за Кромата.Чакаме снимки и смесен разход.Дано му пълни душата тая кола.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Оплакване и аз съм с дайко.Хвалба честито на Дидо за Кромата.Чакаме снимки и смесен разход.Дано му пълни душата тая кола.
                    Вчера още говорих с него, пътуваше към Ямбол и си беше конектнал телефона към колата и си приказва с мене през тонколоните... Гъзар такъв...Ама засега се покрива нещо, ни снимка, ни официална хвалба, ще я видим тази работа.
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

[quote="sharpradi"]
                      Immortal написа:
                      Immortal написа:
                      Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!
                      Много се ядосах от горната случка и си купих друга кола (виж подписа).Снимки - в отделна тема по-късно.
                      Тъй, тъй ... казано е:Човек и добре да живее накрая си купува дизел.
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Тъй, тъй ... казано е:Човек и добре да живее накрая си купува дизел. [/quote]Това тотално ме разби !оплакване: яката се разболях и то на 300 км от домахвалба: на тоя свят все още има истински и добри хорахвалба: форумци са :D
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба- днес монтираха новия климатик- набузил съм го от обяд да прави жега. Оплакване- само за три седмици олекнах със заплата и половина.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

presinka написа:
                            S_BANKOV написа:
                            Капата си е Капа. Товае автомобил за ценители и аристократи. Моята остава за пътуване извън София.
                            Баси аристократите, които карат 12+ годишни, морално остарели талиги! Умирам си от смях, някой като се изхвърли и оцапа тавана! Да не съм оффтопик:Хвалба:Имам си Buick Century, 2003 год. ... дъртичка, но аз не съм граф.
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                              ...........
                              Е ти вече си от друга гледна точка. И 15 годишна А8-ца си е гъзария при нас, ако не си забравил
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

avvasilev написа:
                                presinka написа:
                                S_BANKOV написа:
                                Баси аристократите, които карат 12+ годишни, морално остарели талиги! Умирам си от смях, някой като се изхвърли и оцапа тавана!
                                Абе баш аристократите си карат дърти, 12+ талиги.

Коментар

Working...
                                X