Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 6-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
presinka написа:S_BANKOV написа:Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
1
Дойде ред и аз да драсна нещо в тази тема . Хвалба - много леко запали Бравчо във студа след поледицата . Оплакване- след 15-мин работа на място и вече топъл мотор изгасна сам . Диагноза , скъсан ангренажен ремък и леко чукнати 2-ва клапана . Ролки и ремъци сменени преди 45 000км.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
popara801 написа:Оплакване и аз съм с дайко.Хвалба честито на Дидо за Кромата.Чакаме снимки и смесен разход.Дано му пълни душата тая кола.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
[quote="sharpradi"]Immortal написа:Immortal написа:Оплакване: Развали ми се нещо метановото... наложи се да пътувам от Козлодуй до София на бензин, и градско в София...100 лв. На метан за същото разстояние с граското давам около 40 лв. Ужас!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Тъй, тъй ... казано е:Човек и добре да живее накрая си купува дизел. [/quote]Това тотално ме разби !оплакване: яката се разболях и то на 300 км от домахвалба: на тоя свят все още има истински и добри хорахвалба: форумци са :DPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
presinka написа:S_BANKOV написа:Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:presinka написа:S_BANKOV написа:Аре да са ви честити каляските, а капите кво ще ги правите?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар